Organik dut özü, organik tarım ile üretilmiş dutlardan elde edilen tatlı bir besin türünü oluşturuyor. Konsantre bir yapıya sahip olan ürün, görünüm olarak dut pekmezine benzemekle birlikte, kaynatma yerine sıkma ve süzme yöntemiyle elde ediliyor. Böylece besin değerini daha fazla koruyarak, dut özü pekmezi özelliklerine nazaran beslenmeye daha fazla katkı sağlıyor. Doğal meyve içeriğinden dolayı yüksek tatlılık seviyesine sahip olan ürün, ilk tadımda ise damakta hafif mayhoş bir his uyandırıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

İçindekiler: Organik Dut Özü

184,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu özü, baklagiller familyasına ait harnup (keçiboynuzu) bitkisinden elde edilen yoğun formüllü bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu pekmezinden farklı olarak kaynatılmadan üretilen ürün, yüksek ısıya maruz kalmadığı için daha taze bir aromaya ve yüksek besin değerine sahip oluyor. Koyu kahverengi görünümü ve hurma benzeri tadının yanı sıra, akışkanlık bakımından ise balı andırıyor.

Menşe: Türkiye

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

184,90 TL KDV Dahil

Karnıyarık otu, yüksek kapasitede su emici özelliğe sahip olan ve tadı hafifçe anasonu anımsatan bir bitki çeşidini oluşturuyor. Bilimsel adı “plantago ovata” olan bitki, “psyllium” (pisilyum) veya “ispaghula” isimleriyle de biliniyor. Tohumları karnıyarığa benzediğinden Türkiye’de ise karnıyarık otu olarak adlandırılıyor. Diyet lifi, ilaç ham maddesi veya doğal kıvam artırıcı olarak kullanımı, karnıyarık otu tohumunun en yaygın tüketim şekillerini oluşturuyor.

 

Menşe: Hindistan

 

 

İçindekiler: Karnıyarık Otu Tozu

379,90 TL KDV Dahil

Toz zencefil, bir kök sebze türü olan zencefilin kurutulup toz haline getirilmesiyle elde edilen bir baharat çeşidini oluşturuyor. Zencefil bitkisi, Asya’nın tropik ve yarı tropik iklim koşullarında yetişiyor. Kullanım kolaylığı ve dayanıklılık açısından ise bitkinin ağırlıklı olarak toz formu tercih ediliyor. Öyle ki çeşitli kültürlerde, baharat olarak yemeklerden alternatif tedavilere kadar pek çok alanda kendisine geniş bir yer buluyor. Taze zencefilde acı ve ferah tadın baskın olmasına karşılık, zencefil tozu bunlara ek hafif tatlımsı aromasıyla da öne çıkıyor.  

 

Menşe: Sri Lanka

 

 

 

İçindekiler: Zencefil Tozu

214,90 TL KDV Dahil

Seylon tarçını, tarçın ağacının sadece iç kabuklarından üretilen değerli bir tarçın türünü oluşturuyor. Ağaç gövdelerinden alınan kabukların koyu renkli ve ağır kokulu atıl kısımları özenli bir şekilde temizleniyor. Ardından iç kabuklar kurutularak öğütülüyor ve ortaya açık renkli, yumuşak lezzetli ve güçlü aromaya sahip Seylon tarçın tozu çıkıyor. Üretimi Sri Lanka’da yapılan bu tarçın türü, bitkinin yapısından dolayı hala geleneksel yollarla ve uzun süren işlemler sonucu üretiliyor.

 

Menşe: Sri Lanka

 

 

İçindekiler: Seylon Tarçın Tozu

199,90 TL KDV Dahil

Karabuğday adlandırması, Kuzey Avrupa ve Asya’da oldukça yaygın tüketilen greçka adlı bir bitkinin tohumları için kullanılıyor. Adı buğday olmasına karşılık buğdaygiller familyasına ait olmayan bu tohum çeşidi, tadı ve görünümü itibarıyla tahıldan farksız bir izlenim veriyor. Damakta ise fındık, nohut ve fıstık tadının birleşimine benzer bir tat bırakıyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Çiğ Karabuğday

139,90 TL KDV Dahil

Dut özü, dutların herhangi bir ısıl işlem uygulanmadan sıkılmasıyla elde edilen doğal bir gıda çeşidini oluşturuyor. Kıvamı bala benzeyen ürün, elde ediliş yöntemi bakımından dut pekmezi ve dut şurubundan ayrılıyor. Buna göre “Dut pekmezi, dut özü ve dut şurubu nedir, farkları nelerdir?” sorusunu kısaca şöyle yanıtlamak mümkün: Dut pekmezi dutların kaynatılıp sulandırılmasıyla elde edilirken, dut şurubu meyvelerin süzülerek çıkarılmış suyundan oluşuyor. Dut özünün yapımında ise dutlar, yenmeyen kısımları tamamen temizlenerek soğuk sıkım yöntemiyle presleniyor. Böylece ortaya yoğun kıvamlı ve homojen, besin değeri korunarak üretilmiş tatlı bir gıda çıkıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Organik Dut Özü

324,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu özü, keçiboynuzu meyvelerinin soğuk presleme yoluyla sıkılmasından elde edilen tatlı bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu özünün üretiminde, meyvelerin yenilebilir kısımları kaynatılmadan soğuk sıkım ile öz haline getiriliyor. Keçiboynuzu pekmezi nasıl yapılır sorusunun yanıtını ise biliyor olmalısınız. Harnup pekmezi olarak da bilinen keçiboynuzu pekmezi, üretim sürecinde uzun süre boyunca kaynatılarak sulandırılıyor. Bu yönüyle keçiboynuzu özü özellikleri, besin değeri bakımından keçiboynuzu pekmezi özelliklerine göre sayıca daha fazla oluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

319,90 TL KDV Dahil

Nane, ballıbabagiller familyasına ait aromatik bir bitki çeşidini oluşturuyor. Ferah kokuya sahip yoğun esansıyla karakterize olan nane, taze veya kuru baharat formu ile mutfaklarda geniş bir yer tutuyor. Baharat olarak esansının ve Özelliklerinın korunması noktasında ise en önemli rolü kurutma koşulları oynuyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Nane

119,90 TL KDV Dahil

Adaçayı, ballıbabagiller familyasına ait çalı formundaki aromatik bir bitki çeşidini oluşturuyor. Etkili içeriklerinin alınabilmesi için bitkinin genellikle sadece grimsi-yeşil renkteki yaprakları kullanılıyor. Anavatanı Orta Doğu ve Akdeniz olan adaçayı, Anadolu’nun batı ve güney bölgelerinde kendiliğinden yetişebiliyor. Fakat temiz ve güvenilir bir tüketim için uygun koşullarda yetişmiş ürünlerin tüketilmesi büyük önem taşıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Adaçayı

79,90 TL KDV Dahil

Glutensiz Yulaflı Cevizli Çikolata, özel üretim glutensiz yulaf ezmesi ve ceviz içeren tatlı bir atıştırmalık türünü oluşturuyor. Yulaf ezmesi ve ceviz ile birlikte üretilmesinden dolayı bu çikolata çeşidi, bileşen ve lezzet bakımından zengin; kalori bakımından ise standart alternatiflerine kıyasla daha hafif bir tüketim sağlıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

59,90 TL KDV Dahil
89,90 TL KDV Dahil
%33 İndirim
%33İndirim
Yeni Ürün

Organik alıç sirkesi, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan doğal yollarla yetişen alıç meyveleri ile yapılmış bir sirke çeşidini oluşturuyor. Tıpkı meyvesi gibi tatlı-ekşi bir lezzete sahip olan alıç sirkesi, rengi ve opak görünümü bakımından ise kayısı suyunu andırıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Alıç Sirkesi

199,90 TL KDV Dahil

Organik elma sirkesi, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan yetiştirilen elmalardan üretilmiş doğal bir sirke çeşidini oluşturuyor. Bu ürün çeşitleri, organik olduğu için piyasadaki standart elma sirkelerine göre daha opak bir görünüme sahip oluyor. Açık sarı rengi ile karakterize olan organik elma sirkesi, tat olarak ise damakta ekşi yoğunluklu olmak üzere hafif tatlımsı bir his bırakıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Elma Sirkesi

199,90 TL KDV Dahil

Organik elma suyu konsantresi, organik tarım ile üretilen elmalardan elde edilmiş, sıvı forma sahip doğal bir tatlandırıcı çeşidini oluşturuyor. Peki, organik elma suyu konsantresi ile normal elma konsantresi arasındaki farkların neler olduğunu biliyor muydunuz? Şöyle ki organik elma suyu konsantreleri, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan; atalık tohumlarla ve yüzde 100 doğal ortamda yetiştirilmiş elmalardan üretiliyor. Bu sayede yüksek besin değerine sahip olmakla birlikte; katkı maddesi, koruyucu ve renklendirici de ilave edilmeden tüketime sunuluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Elma Suyu Konsantresi

189,90 TL KDV Dahil

Badem sütü konsantresi, bademlerin öğütülerek birtakım işlemlerden geçirilmesi sonucu elde edilen yoğun formüllü bir sıvı gıda çeşidini oluşturuyor. Katkı maddesi ve koruyucu içermiyor. Pürüzsüz bir kıvama ve hafif karamelimsi bir renge sahip olan bu ürün, su ile karıştırılarak kullanılıyor. Uygun dozda eklendiğinde ise tat ve kıvam olarak sütten farksız bir deneyim sunuyor. Ayrıca badem sütünün kendine özgü lezzeti sayesinde çok daha keyifli bir tüketim sağlıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Badem, Deniz Tuzu

399,90 TL KDV Dahil

Organik nar ekşisi, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmaksızın tamamen doğal şartlarda yetiştirilmiş nar meyvelerinden elde edilen bir sos çeşidini oluşturuyor. Konsantre bir yapıya sahip olan bu sos, gerçek “nar ekşisi” olduğu için narın hafif tatlı ve yoğun ekşi tadının baskın bir şekilde hissedilebilmesini sağlıyor. Üstelik üretim aşamasında da saflığın korunmasına özen gösterildiği için faydalı bir tüketim sağlıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Nar Ekşisi

259,90 TL KDV Dahil

Karadut özü, olgun karadutların suyundan elde edilen bitkisel kaynaklı bir tatlandırıcı çeşidi. Homojen bir yapıya sahip olan bu besin, renk ve kıvam bakımından karadut pekmezine benziyor. Ancak pişirilmeden üretildiği için taze aroması ve yüksek besin değeri açısından bir adım öne çıkıyor.

Menşe: Türkiye

319,90 TL KDV Dahil

Pirinç patlağı, pirinçlerin rengi dönünceye dek kavrulması sonucu ortaya çıkan gevrek bir atıştırmalık alternatifini oluşturuyor. Yapım süreci mısır patlağına benzeyen patlamış pirinç, tercihe göre yağ ile birlikte tuz ya da şeker ilave edilerek de hazırlanabiliyor. Wefood ise özel beslenen veya beslenmesine dikkat eden tüketicileri için beyaz pirinç patlağının üretim aşamasında yağ, rafine şeker ve tuz benzeri herhangi bir ilave lezzet unsuru kullanmıyor. Wefood’un şekersiz pirinç patlağı, bu doğrultuda gerek doğrudan gerekse de farklı lezzetlerle bir bütün halinde keyifle tüketilebiliyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Pirinç

64,90 TL KDV Dahil

Organik yulaf ezmesi, organik tarım sertifikasına sahip olan yulaflardan üretilmiş bir besin alternatifini oluşturuyor. Bu doğrultuda hiçbir GDO, yapay gübre ve zirai ilaç müdahalesine uğramadan yetişen yulaflar, iri ve parçalı bir formda yulaf ezmesi haline getiriliyor. Hafif bir tada sahip olan yulaf ezmesi, süt ve yoğurt gibi gıdalarla birlikte keyifli ve pratik bir tüketim sunuyor.

 

 

Menşe: Türkiye

 

 

79,90 TL KDV Dahil

Wefood Organik Tahin; Anadolu’nun organik ve birinci kalite susam tohumlarından elde ediliyor. Sadece glutensiz mamullerin bulunduğu hatlardan geçirilen tohumlar, işleme ve taşıma esnasında glutenli tahıl ürünleriyle çapraz bulaşma riski olmadan korunuyor. Tohumlar yıkanıp tamamen temizlendikten sonra kabuklarından ayrılıyor ve taş değirmenlerde, ısıl işlem olmadan yavaş bir şekilde öğütülüyor. Bu sayede tüm besin değerleri korunan ürün; ilave şeker, tatlandırıcı, renklendirici vb. hiçbir yapay katkı ilave edilmeden ambalajlanıyor.

 

 

459,90 TL KDV Dahil
< 1 2 3 >

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.

Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.