1

Glütensiz Unlar ve Çeşitleri

 

İhtiyacınız olan glütensiz un alternatifleri ile sağlıklı yaşama adım atın. Glüten içeren besinlerin beslenme alışkanlıklarından tamamen çıkartılması anlamına gelen glütensiz beslenme için Wefood Glütensiz Unlar serisiyle tanışın.

Sağlıklı ve dengeli bir yaşam için doğru beslenme temel unsurların başında geliyor. Lif, mineraller, protein gibi vücudunuzun ihtiyacı olan her türlü besin ögesini alırken glütenden uzak durmak için glütensiz beslenme en ideal tercihlerden biri. Özellikle glüten intoleransına sahipseniz sağlığınız için çok ciddi tehditler içeren bu sorunun üstesinden glütensiz un çeşitlerini tercih ederek gelebilirsiniz.

 

Son yıllarda beslenme alışkanlıklarında büyük bir yer edinen glütensiz beslenme için ürünler geliştiren Doğavera Gıda, Wefood markasıyla glütensiz un serisini müşterilerine sunuyor. Glütensiz unlar kullanarak hazırlayacağınız tatlı ve tuzlu tariflerle mutfağınızı ve damak tadınızı zenginleştirebilirsiniz.

 

Her Şey Tam Sadece Glüten Eksik

 

Bir tür protein çeşidi olan glüten, aslında unlu mamüllerin yapımı aşamasında hamurun bağlanmasını sağlıyor. Buğday, arpa, çavdar, yulaf gibi tahıl grubu gıdaların yapısında doğal olarak bulunan glüten, bu tahıllardan yapılan hamurların kabarmasına ve mayalanmasına yardımcı oluyor. Ancak yüksek glüten hassasiyetine sahip olan çölyak hastaları başta olmak üzere her bireyin sindirim sisteminde rahatsızlıklara da yol açabiliyor. WeFood glütensiz unlar serisinden lezzetli tarifler hazırlayarak sindirim sisteminizle barışabilirsiniz.

Dünyanın farklı coğrafyalarından sağlığınız için faydalı gıdaların öğütülmesiyle elde edilen unlar size yeni lezzetlerle ve tariflerle tanışma imkânı tanıyor. Üstelik birçok tarifin glütensiz unlarla da hazırlanabildiğini biliyor muydunuz? Benzer tariflerle aynı tadı yakalarken aynı besin değerleriyle beslenmeniz mümkün. Tek fark ise sindirim sisteminiz için sorunlara neden olan glütenden uzak durmanız olacak.

 

Glütensiz Unların Zengin Dünyası İle Tanışın

 

Yapısında doğal olarak glüten barındıran buğday, yulaf gibi tahılları insan sağlığına zarar vermeyen yöntemlerle işleyen Wefood, ürün gamında glütensiz unlar serisine geniş yer veriyor. Wefood, tahılların yanı sıra badem, fındık, nohut gibi gıdalardan ürettiği glütensiz un çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Glütensiz; badem unu, yulaf unu, keçiboynuzu unu, fındık unu, kinoa unu, nohut unu ve pirinç unu gibi Wefood ürünleriyle dengeli ve sağlıklı beslenebilirsiniz. Badem, fındık, keçiboynuzu gibi lezzetli atıştırmalıkların zengin aromaları özel tekniklerle üretilen unlarına da zenginlik katıyor. Beslenme alışkanlıklarınıza farklı un türlerini de ekleyerek ilham veren tariflerle tanışabilirsiniz. Glütensiz un çeşitleri ile özel günlerde ve kutlamalarda lezzetli tarifler hazırlayarak hem kendi sağlığınız hem de tüm sevdiklerinizin sağlığı için büyük bir adım atabilirsiniz.

 

Wefood, özenle üretilen glütensiz unları ilk günkü tazeliğini koruyabilmek adına özel cam ambalajıyla sofranıza kadar güvenle getiriyor. Şimdi siz de bu özel ürünleri deneyebilir, sıra dışı tariflere yelken açabilirsiniz.

Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.