Wefood Organik Keçiboynuzu Özü 640 gr (Soğuk Sıkım)
Wefood Organik Keçiboynuzu Özü 640 gr (Soğuk Sıkım)
Wefood Organik Keçiboynuzu Özü 640 gr (Soğuk Sıkım)
Wefood Organik Keçiboynuzu Özü 640 gr (Soğuk Sıkım)

Wefood Organik Keçiboynuzu Özü 640 gr (Soğuk Sıkım)

Fiyat : 319,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8682392174426

Keçiboynuzu özü, keçiboynuzu meyvelerinin soğuk presleme yoluyla sıkılmasından elde edilen tatlı bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu özünün üretiminde, meyvelerin yenilebilir kısımları kaynatılmadan soğuk sıkım ile öz haline getiriliyor. Keçiboynuzu pekmezi nasıl yapılır sorusunun yanıtını ise biliyor olmalısınız. Harnup pekmezi olarak da bilinen keçiboynuzu pekmezi, üretim sürecinde uzun süre boyunca kaynatılarak sulandırılıyor. Bu yönüyle keçiboynuzu özü özellikleri, besin değeri bakımından keçiboynuzu pekmezi özelliklerine göre sayıca daha fazla oluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

Wefood Organik Keçiboynuzu Özü (Soğuk Sıkım)

(640 gr)
Besin Değeri Yüksek
Koyu Kıvamlı
Siz de Wefood Organik Keçiboynuzu Özü’nü keşfettikten sonra bir daha vazgeçemeyenlerden misiniz? Öyleyse bu doğal ve lezzetli ürünün 640 gramlık büyük boy seçeneği tam size göre! Soğuk sıkım yöntemi sayesinde tüm besin değerleri korunarak üretilen Wefood Organik Keçiboynuzu Özü, büyük boy alternatifiyle siz ve sevdikleriniz için doyasıya bir lezzet deneyimi sunuyor!

Keçiboynuzu Özü Ne İşe Yarar?

Günlük doğal gıda takviyesi olarak tüketiliyor. Yiyecek ve içeceklerin tatlandırılmasında şeker yerine kullanılabiliyor. Rengi ve yoğun tadından dolayı tatlı tariflerine ilave edilebiliyor. Düşük glisemik indekse sahip vegan bir gıda olması ile diyet yapanlar ve bitkisel beslenenler tarafından tüketilebiliyor.

Keçiboynuzu Özü Özellikleri ile Beslenmeye Nasıl Katkı Sağlar?

Keçiboynuzu meyvesi, kalsiyum minerali bakımından çok zengin bir beslenme sağlıyor. Öyle ki bu meyvenin içeriğindeki kalsiyum oranının, süte göre üç kat daha fazla olduğu biliniyor. Keçiboynuzu, kalsiyumun yanı sıra vücuda gerekli diğer değerli mineraller olan potasyum, çinko ve fosfor da içeriyor. Vitamince de vücuda oldukça güçlü bir destek sağlayan meyvede bol miktarda A, B ve E vitamini yer alıyor. Tüm bunların beraberinde keçiboynuzu, antioksidan özelliği yüksek bir besin olmasıyla da vücuda katkılarını pek çok yönden ikiye katlıyor.
Merak Ettiğiniz Herşey
Keçiboynuzu Özü Nedir?
Keçiboynuzu özü, keçiboynuzu meyvelerinin soğuk presleme yoluyla sıkılmasından elde edilen tatlı bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu özünün üretiminde, meyvelerin yenilebilir kısımları kaynatılmadan soğuk sıkım ile öz haline getiriliyor. Keçiboynuzu pekmezi nasıl yapılır sorusunun yanıtını ise biliyor olmalısınız. Harnup pekmezi olarak da bilinen keçiboynuzu pekmezi, üretim sürecinde uzun süre boyunca kaynatılarak sulandırılıyor. Bu yönüyle keçiboynuzu özü özellikleri, besin değeri bakımından keçiboynuzu pekmezi özelliklerine göre sayıca daha fazla oluyor.
Wefood Organik Keçiboynuzu Özü Nasıl Yapılır?
Wefood Organik Keçiboynuzu Özü, Anadolu’nun organik tarım sertifikalı ve yüksek kaliteli keçiboynuzu meyvelerinden üretiliyor. Tam olgunluk seviyesine gelen keçiboynuzu meyveleri, toplandıktan sonra özleşmesi ve yumuşaması için hijyenik koşullarda dinlendiriliyor. Ardından çapraz bulaşma olmaması adına, glutensiz ürünlere özel hatlarda üretim ve ambalajlama aşamalarına geçiliyor. Soğuk sıkım yöntemiyle preslenen ve diğer aşamalarında da hiçbir ısıl işlem uygulanmayan ürünler; yüksek besin değeriyle ve şeker ilavesiz, katkısız, koruyucusuz doğal haliyle güvenilir cam kavanozlara dolduruluyor.
Keçiboynuzu Özü Nasıl Kullanılır? Tariflere Nasıl Dahil Edilebilir?
Sabahları güne başlarken tek başına tüketebilirsiniz. Su, çay, kahve, süt vb. içeceklere tatlandırıcı olarak ilave edebilirsiniz. Kahvaltılık olarak tüketebilirsiniz. Hamurlu, şerbetli ve sütlü tüm tatlı tariflerinde şekere alternatif olarak tercih edebilirsiniz. Tatlı ve tuzlu tüm yiyeceklerde özel bir tat elde etmek için sos olarak kullanabilirsiniz.
Keçiboynuzu Özü Ne Kadar Kullanılmalıdır?
Wefood Organik Keçiboynuzu Özü, nitelikli ve tam olgunlaşmış ham maddesi sayesinde ilk tadımdan itibaren damakta yoğun bir tatlılık bırakıyor. Bu nedenle ürünü tariflerinizde porsiyon başına bir (maksimum iki) tatlı kaşığı eklemeyi tercih edebilirsiniz. Ürünü tek başına tüketecekseniz, pek çok doğal üründe olduğu gibi herhangi bir yan etki ile karşılaşmamak için günde en fazla üç ila dört tatlı kaşığı tüketebilirsiniz.
Keçiboynuzu Özünün Saklama Koşulları Nedir?
Keçiboynuzu özü, doğal olarak yüksek tatlılığa sahip bir besin olduğu için ürün özelliklerini uzun süre yitirmeden koruyabiliyor. Ürünün içerdiği doğal şeker bileşenleri, bal ile benzer etkiyi göstererek ürünün dayanıklı bir yapı kazanmasını sağlıyor. Keçiboynuzu özünün daha güvenli bir şekilde korunabilmesi için kendi cam kavanozunda ağzı kapalı bir şekilde saklanması gerekiyor. Ayrıca doğrudan ısı ve ışık almayan serin bir yerde muhafaza edilmesi de tüketim ömrünün artmasına katkı sağlıyor.

Aynı zamanda Organik Dut Özü ürünümüzü de inceleyebilirsiniz.

saat dakika saniye içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Son Bakılan Ürünler
 
Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.

Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.