Açai tozu, tropikal açai meyvesinden elde edilen bir süper gıda çeşidini oluşturuyor. Güney Amerika Menşeli bir palmiye meyvesi olan açai üzümü, antioksidan deposu olarak bilinen yaban mersini ile aynı familyada bulunuyor. Fakat yaban mersininden iki kat daha fazla antioksidan içeriyor. Meyvenin süper toza dönüşümü, çekirdek ve kabuklarının temizlenerek kurutulması sayesinde oluyor. Meyvesine nazaran daha az ekşi tada sahip olan açai tozu, damakta bitter çikolatamsı böğürtlen ve ahududu karışımı bir tat bırakıyor.

 

Menşe: Brezilya

 

 

 

İçindekiler: Açai Tozu

389,90 TL KDV Dahil

Glutensiz tam yulaf unu, yulaf tahılından elde edilen besleyici bir un alternatifini oluşturuyor. Yulaf doğası gereği glutensiz bir ürün olduğundan, yulaf ununun da gluten içermemesi gerekiyor. Ancak üretim aşamasında buğday, arpa, bulgur vb. diğer tahıllarla karıştırılması veya bu glutenli mamullerle yakın tutulması, üründe gluten bulunmasına yol açabiliyor. Bu nedenle de çölyak hastaları veya gluten toleransı düşük kişiler tarafından tüketimi riskli olabiliyor. Ancak glutensiz içerik hassasiyeti doğrultusunda üretilen tam yulaf unuyla bu riskin önüne geçilebiliyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Tam Yulaf Unu

139,90 TL KDV Dahil

Nohut unu, ham maddesi gereği Türkiye’deki en yaygın glutensiz un çeşitleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla çölyak hastaları ve glutensiz beslenen pek çok kişi, onu uzun süredir yakından tanıyor. Hatta doğal ve etkili tüketime olan ilginin artmasıyla birlikte, nohut unu kullananların sayısı da gitgide artıyor. Peki, siz nohut ununun yüzde 100 glutensiz, GDO’suz, zirai ilaç içermeyen, besin değeri korunarak üretilmiş ve katkısız olanını mı arıyorsunuz? O halde Wefood Organik Nohut Unu beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak!

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Nohut Unu

154,90 TL KDV Dahil

Pirinç unu, beyaz ve kahverengi pirinçlerin öğütülmesiyle elde edilebilen glutensiz bir un çeşidini oluşturuyor. Pirinç nişastasından oldukça farklı olan ürün, pirinçlerin herhangi bir kimyasal ayrıştırma işleminden geçmeden doğrudan un haline getirilmesi ile meydana geliyor. Pirinç nişastası ise pirincin içeriğindeki bir glikoz türevi olan nişastanın ayrılmasıyla üretiliyor. Ayrıca pirinç nişastasının içeriğinde diğer tahılların nişastaları da belirli miktarlarda bulunabilirken, pirinç ununda sadece tek bir ham madde kullanılıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Pirinç Unu

154,90 TL KDV Dahil

Çikolatalı hurmalı fındık ezmesi; rafine şeker, tatlandırıcı ve yapay aroma verici maddeler içermeyen formülüyle piyasadaki fındık kremalarına alternatif doğal bir ürün çeşidini oluşturuyor. Güvenilir formülüyle öne çıkan bu çikolatalı fındık ezmesi, sadece hurma ile tatlandırıldığı için hem ideal bir tatlılık seviyesine hem de zengin bir aromaya sahip oluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: %67 Fındık, %20 Hurma Özlü Bitter Çikolata, %13 Hurma Özü, (%50 Kakao Kuru Madde Oranı)

384,90 TL KDV Dahil

Organik dut özü, organik tarım ile üretilmiş dutlardan elde edilen tatlı bir besin türünü oluşturuyor. Konsantre bir yapıya sahip olan ürün, görünüm olarak dut pekmezine benzemekle birlikte, kaynatma yerine sıkma ve süzme yöntemiyle elde ediliyor. Böylece besin değerini daha fazla koruyarak, dut özü pekmezi özelliklerine nazaran beslenmeye daha fazla katkı sağlıyor. Doğal meyve içeriğinden dolayı yüksek tatlılık seviyesine sahip olan ürün, ilk tadımda ise damakta hafif mayhoş bir his uyandırıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

İçindekiler: Organik Dut Özü

184,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu özü, baklagiller familyasına ait harnup (keçiboynuzu) bitkisinden elde edilen yoğun formüllü bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu pekmezinden farklı olarak kaynatılmadan üretilen ürün, yüksek ısıya maruz kalmadığı için daha taze bir aromaya ve yüksek besin değerine sahip oluyor. Koyu kahverengi görünümü ve hurma benzeri tadının yanı sıra, akışkanlık bakımından ise balı andırıyor.

Menşe: Türkiye

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

184,90 TL KDV Dahil

Organik tahin tanımı; GDO’lu tohum ve zirai ilaç benzeri kimyasallar kullanılmadan üretilen susam tohumlarının öğütülmüş hali için kullanılıyor. Temizlenerek kabuklarından ayrılan tohum içleri, posası ve kendi yağıyla birlikte pürüzsüz, akışkan ve aynı zamanda yoğun bir kıvama getiriliyor. Organik tahinin tadı, damakta susam aromasının konsantre olarak duyumsandığı, tatlılık bakımından ise nötr bir his bırakıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Susam

264,90 TL KDV Dahil

Karnıyarık otu, yüksek kapasitede su emici özelliğe sahip olan ve tadı hafifçe anasonu anımsatan bir bitki çeşidini oluşturuyor. Bilimsel adı “plantago ovata” olan bitki, “psyllium” (pisilyum) veya “ispaghula” isimleriyle de biliniyor. Tohumları karnıyarığa benzediğinden Türkiye’de ise karnıyarık otu olarak adlandırılıyor. Diyet lifi, ilaç ham maddesi veya doğal kıvam artırıcı olarak kullanımı, karnıyarık otu tohumunun en yaygın tüketim şekillerini oluşturuyor.

 

Menşe: Hindistan

 

 

İçindekiler: Karnıyarık Otu Tozu

379,90 TL KDV Dahil

Toz zencefil, bir kök sebze türü olan zencefilin kurutulup toz haline getirilmesiyle elde edilen bir baharat çeşidini oluşturuyor. Zencefil bitkisi, Asya’nın tropik ve yarı tropik iklim koşullarında yetişiyor. Kullanım kolaylığı ve dayanıklılık açısından ise bitkinin ağırlıklı olarak toz formu tercih ediliyor. Öyle ki çeşitli kültürlerde, baharat olarak yemeklerden alternatif tedavilere kadar pek çok alanda kendisine geniş bir yer buluyor. Taze zencefilde acı ve ferah tadın baskın olmasına karşılık, zencefil tozu bunlara ek hafif tatlımsı aromasıyla da öne çıkıyor.  

 

Menşe: Sri Lanka

 

 

 

İçindekiler: Zencefil Tozu

214,90 TL KDV Dahil

Seylon tarçını, tarçın ağacının sadece iç kabuklarından üretilen değerli bir tarçın türünü oluşturuyor. Ağaç gövdelerinden alınan kabukların koyu renkli ve ağır kokulu atıl kısımları özenli bir şekilde temizleniyor. Ardından iç kabuklar kurutularak öğütülüyor ve ortaya açık renkli, yumuşak lezzetli ve güçlü aromaya sahip Seylon tarçın tozu çıkıyor. Üretimi Sri Lanka’da yapılan bu tarçın türü, bitkinin yapısından dolayı hala geleneksel yollarla ve uzun süren işlemler sonucu üretiliyor.

 

Menşe: Sri Lanka

 

 

İçindekiler: Seylon Tarçın Tozu

199,90 TL KDV Dahil

Zerdeçal tozu, zencefilgiller familyasına ait bir bitki olan zerdeçalın (Hint safranı), belirli işlemlerden geçirilmesiyle elde edilen bir baharat çeşidini oluşturuyor. Görünüm olarak zencefile oldukça benzeyen zerdeçal kökleri, öncesinde iyice temizlenerek kaynatılıyor. Ardından parçalar halinde kurutma işleminden geçirilerek toz haline getiriliyor. İçerdiği curcumin pigmenti ile yoğun sarı bir görünüme sahip olan zerdeçal tozu, damakta da yine zencefile benzer bir tat bırakıyor. Fakat ilk tadımda hissedilen hafif ve hoş acılığıyla fark yaratıyor.

 

Menşe: Hindistan

 

 

 

İçindekiler: Zerdeçal Tozu

214,90 TL KDV Dahil

Organik kırmızı tatlı toz biber, organik tarımla üretilmiş acısız kırmızı biberlerden elde edilen bir baharat çeşidini oluşturuyor. Doğal şartlarda olgunlaşarak yoğun kırmızı bir renge ulaşan biberler, elle toplanarak kurutma işleminden geçiriliyor. Ardından değirmenlerde öğütülerek ince yapılı bir toz haline getiriliyor. Görünüm olarak acı toz biberle aynı olmakla birlikte, damakta hiçbir acılık hissi bırakmıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Kırmızı Tatlı Biber Tozu

134,90 TL KDV Dahil

Organik kekik adlandırması; GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan üretilmiş, organik tarım sertifikalı kekikler için kullanılıyor. Üretimi orijinal tohumla ve tamamen doğal şartlarda gerçekleştirilen organik kekik, yoğun lezzeti ve yüksek etken maddesiyle öne çıkıyor. Bu yönüyle gerek mutfaklarda gerekse de çeşitli bitkisel kürlerde en çok tercih edilen türü oluşturuyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Kekik

94,90 TL KDV Dahil

Karabuğday adlandırması, Kuzey Avrupa ve Asya’da oldukça yaygın tüketilen greçka adlı bir bitkinin tohumları için kullanılıyor. Adı buğday olmasına karşılık buğdaygiller familyasına ait olmayan bu tohum çeşidi, tadı ve görünümü itibarıyla tahıldan farksız bir izlenim veriyor. Damakta ise fındık, nohut ve fıstık tadının birleşimine benzer bir tat bırakıyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Çiğ Karabuğday

139,90 TL KDV Dahil

Dut özü, dutların herhangi bir ısıl işlem uygulanmadan sıkılmasıyla elde edilen doğal bir gıda çeşidini oluşturuyor. Kıvamı bala benzeyen ürün, elde ediliş yöntemi bakımından dut pekmezi ve dut şurubundan ayrılıyor. Buna göre “Dut pekmezi, dut özü ve dut şurubu nedir, farkları nelerdir?” sorusunu kısaca şöyle yanıtlamak mümkün: Dut pekmezi dutların kaynatılıp sulandırılmasıyla elde edilirken, dut şurubu meyvelerin süzülerek çıkarılmış suyundan oluşuyor. Dut özünün yapımında ise dutlar, yenmeyen kısımları tamamen temizlenerek soğuk sıkım yöntemiyle presleniyor. Böylece ortaya yoğun kıvamlı ve homojen, besin değeri korunarak üretilmiş tatlı bir gıda çıkıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Organik Dut Özü

324,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu özü, keçiboynuzu meyvelerinin soğuk presleme yoluyla sıkılmasından elde edilen tatlı bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu özünün üretiminde, meyvelerin yenilebilir kısımları kaynatılmadan soğuk sıkım ile öz haline getiriliyor. Keçiboynuzu pekmezi nasıl yapılır sorusunun yanıtını ise biliyor olmalısınız. Harnup pekmezi olarak da bilinen keçiboynuzu pekmezi, üretim sürecinde uzun süre boyunca kaynatılarak sulandırılıyor. Bu yönüyle keçiboynuzu özü özellikleri, besin değeri bakımından keçiboynuzu pekmezi özelliklerine göre sayıca daha fazla oluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

319,90 TL KDV Dahil

Nane, ballıbabagiller familyasına ait aromatik bir bitki çeşidini oluşturuyor. Ferah kokuya sahip yoğun esansıyla karakterize olan nane, taze veya kuru baharat formu ile mutfaklarda geniş bir yer tutuyor. Baharat olarak esansının ve Özelliklerinın korunması noktasında ise en önemli rolü kurutma koşulları oynuyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Nane

119,90 TL KDV Dahil

Seylon tarçını, orijini bakımından “adını Sri Lanka’nın eski ismi Seylon’dan almış bir tarçın türü” olarak tanımlanabilir. Ancak bu tarçın türünün ayırt edici asıl özelliği, anavatanında yetişmesinden değil işleme metodundan ileri geliyor. Sri Lanka’da gelenekselleşmiş olan bu yöntemde, tarçının koyu renkli ve acı dış kabukları temizlenerek sadece iç kabuklar kullanılıyor. İç kabuklar, tarçının doğal bileşenlerinden olan kumarini oldukça az miktarda içeriyor. Bu sayede güvenli bir içeriğe, aynı zamanda daha yumuşak ve doğal bir lezzete sahip oluyor.
 

Menşe: Sri Lanka

 

 

İçindekiler: Seylon Tarçın Çubuk

174,90 TL KDV Dahil

Adaçayı, ballıbabagiller familyasına ait çalı formundaki aromatik bir bitki çeşidini oluşturuyor. Etkili içeriklerinin alınabilmesi için bitkinin genellikle sadece grimsi-yeşil renkteki yaprakları kullanılıyor. Anavatanı Orta Doğu ve Akdeniz olan adaçayı, Anadolu’nun batı ve güney bölgelerinde kendiliğinden yetişebiliyor. Fakat temiz ve güvenilir bir tüketim için uygun koşullarda yetişmiş ürünlerin tüketilmesi büyük önem taşıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Adaçayı

79,90 TL KDV Dahil

Glutensiz Yulaflı Cevizli Çikolata, özel üretim glutensiz yulaf ezmesi ve ceviz içeren tatlı bir atıştırmalık türünü oluşturuyor. Yulaf ezmesi ve ceviz ile birlikte üretilmesinden dolayı bu çikolata çeşidi, bileşen ve lezzet bakımından zengin; kalori bakımından ise standart alternatiflerine kıyasla daha hafif bir tüketim sağlıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

59,90 TL KDV Dahil
89,90 TL KDV Dahil
%33 İndirim
%33İndirim
Yeni Ürün

Hurma özü, rafine şeker yerine kullanılabilen doğal ve işlenmemiş bir tatlandırıcı alternatifini oluşturuyor. Soğuk presleme yöntemiyle elde edilen ürün, ısıl işleme maruz kalmadığı için besin değerini mümkün olan en yüksek seviyede koruyabiliyor. Kıvam bakımından bala benzeyen hurma özü, doğal yapısı korunarak üretildiği için hurma aromasının damakta yoğun bir şekilde hissedilebilmesini sağlıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Hurma Özü

184,90 TL KDV Dahil
< 1 2 3 ... 7 >
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.

Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.