Hindistan Cevizi Yağı

Karbonhidratlar bakımından zengin, çok etkili ve fazla miktarda doymamış yağlar içeren Wefood Organik Hindistan Cevizi Yağı tam bir lif kaynağı deposudur. Bol miktarda protein içermektedir.
**Şeker içermez. **Katkı ve koruyucu içermez. ** Yüksek lif ve protein içerir. ** Glutensiz beslenen bireyler için uygundur.
Wefood Organik Hindistan Cevizi Yağı ambalajı 300 ml’dir.
Kullanımı:
Hindistan Cevizi Yağı saç, tırnak ve cilt bakımında kullanıldığı gibi diş ve ağız temizliğinde de kullanıma uygundur.
Hindistan Cevizi Ununu ekmek ve hamur işleri olmak üzere un kullandığınız tüm ürünlerin yapımında kullanabilirsiniz.
Hindistan Cevizi Yağı yemeklerde sıvı yağ ve tereyağı yerine kullanılabilir.
Faydaları:
Vücutta oluşan yağların birikmesini engeller.

Kan basıncını dengeler.

Bünyenin kalp hastalıklarından korunmasını sağlar.

Ayrıca pişik durumlarında da iyi gelmektedir.

gluten-icermez
koruyucu-icermez
yuksek-protein
yuksek-vitamin
yuksek-lif
organik
gluten-icermez
yuksek-protein
yuksek-lif
koruyucu-icermez
yuksek-vitamin
organik
15069320600.18661500

Hindistan Cevizi Yağlı Kahve Tarifi

Malzemeler

– 1 büyük fincan su

– 2 tatlı kaşığı kahve

– 2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı

Hazırlanışı

1 büyük fincan Türk kahvesi ya da sade nescafe hazırlayın ve içine 2 tatlı kaşığı organik hindistan cevizi yağını ekleyip karıştırın. Bu şekilde günde 2-3 fincan tüketin ve fazla yağlarınızdan kolayca kurtulun.

Nasıl Tüketilir ?

Kullanımı:
Hindistan Cevizi Yağı saç, tırnak ve cilt bakımında kullanıldığı gibi diş ve ağız temizliğinde de kullanıma uygundur.
Hindistan Cevizi Ununu ekmek ve hamur işleri olmak üzere un kullandığınız tüm ürünlerin yapımında kullanabilirsiniz.
Hindistan Cevizi Yağı yemeklerde sıvı yağ ve tereyağı yerine kullanılabilir.
organik hindistan cevizi yağı
15069320400.76588400

Tarihçesi

Hindistancevizi (Cocos nucifera), palmiyegiller (Araceceae) familyasından meyvesi yenen bir palmiye türüdür. Sri Lanka, Tayland, Malezya ve Fildişi Sahilleri başta olmak üzere tropikal iklim bölgelerinin tamamında yetiştirilmektedir. Kökeninin Güneydoğu Asya olduğu tahmin edilmektedir. Bilinen ilk oluşumu 15 milyon yıl önceye kadar uzanmaktadır. Yaş iken yeşil, kurutulduğunda ise kahverengi olan Hindistancevizi hem yeşil hem de kuru olarak kullanılabilir. Meyveler doğrudan yenebildiği gibi olgunlaşmamış meyvelerin içindeki sıvı çıkartılarak içecek olarak tüketilebilir. Meyvenin yağlı kısımlarının kurutulması ile elde edilen kopra, Hindistancevizi yağı, kozmetik ürünler, margarin ve sabun yapımında kullanılır.

Diğer Ürünler

İLETİŞİM

Merkez
Göktürk Merkez Mah. Kılıncı Göl Sok. Pine Homes Sitesi D:5
Kemerburgaz / İstanbul

 

Dağıtım Adresi
Giyimkent Sitesi Ticaret Caddesi No:99/A
Esenler / İstanbul

 

Telefon : +90 212 999 58 80
info@dogavera.com.tr