1

Wefood Organik Tatlandırıcılar

Wefood’un Organik Tatlandırıcılar kategorisinde yer alan tamamen doğal ve katkısız ürünlerle, rafine şeker tüketimine artık siz de kolayca veda edebilirsiniz. Hem de lezzetten ödün vermeden! Peki ya bu ürünlerin bir yandan yoğun tatlılığa sahip olup, diğer yandan güvenilir bir tüketim sağlaması tam anlamıyla mümkün olabilir mi? Wefood’un doğru ham madde seçimi ve titiz üretimi sayesinde, elbette!

Organik Tatlandırıcılar Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Organik tatlandırıcılar, tanım olarak organik meyvelerden elde edilen yoğun tatlı gıda ürünlerini için kullanılıyor. Bu doğal tatlandırıcıların yapımında dut, Hindistan cevizi ve keçiboynuzu gibi yüksek miktarda şeker bileşeni içeren meyveler kullanılıyor. Meyvelerin yetişme süreci boyunca GDO, zirai ilaç vb. tüm yapay müdahalelerden uzak duruluyor. Ve tüm süreç, organik tarım uygulamaları gereği özel şartlarda yürütülüyor. Ürünler yarı mamul ve mamul aşamasındayken de aynı hassasiyetle işlenerek, meyvelerdeki doğal formüllerin korunması sağlanıyor.

Wefood’un Organik Tatlandırıcı Çeşitleri Nelerdir?

Wefood’un organik tatlandırıcı çeşitleri, meyve özü ve meyve şekeri olmak üzere iki farklı türden oluşuyor. Kategoride çeşitli gramajlara sahip dut ve keçiboynuzu meyve özleri ile Hindistan cevizi şekeri yer alıyor. Tüm ürünler, orijin coğrafyalarında yetişen birinci kalite ham maddelerden elde ediliyor. Bu sayede her biri, yoğun tatlılık oranı ve damakta iz bırakan lezzetiyle büyük beğeni topluyor. 

Wefood’un Organik Keçiboynuzu Özü ve Organik Dut Özü kıvam bakımından bal, renk bakımından da pekmez benzeri yapısıyla öne çıkıyor. Organik Hindistan Cevizi Şekeri ise farklı üretim aşamalarından dolayı, rafine şekere kıyasla daha iri taneli olan granül bir form kazanıyor. Böylece ürünlerin her biri, birbirinden farklı kullanım şekillerine ve tariflere uyum sağlayabiliyor. Üstelik hiçbir kimyasal işleme maruz kalmadan üretilmeleri sayesinde, tatlı keyfini maksimum fayda ile birlikte sunuyor.

Wefood Organik Tatlandırıcılar Nasıl Yapılır?

Wefood’un meyve özü tatlandırıcıları, pekmezden farklı olarak soğuk sıkım yöntemiyle üretiliyor. Mevsiminde toplanan meyveler, sadece yenilebilir kısımları ile preslenerek homojen kıvama getiriliyor. Hindistan cevizi şekeri ise düşük ısıda ve uzun süre kaynatılarak elde ediliyor. Çapraz bulaşmanın önlenmesi adına tüm ürünler, sadece glutensiz ürünlere özel üretim ve paketleme hatlarında hazırlanıyor. Böylece Wefood Organik Tatlandırıcılar, veganların yanı sıra çölyak hastaları için de ideal birer besin olma özelliği taşıyor.

Organik Tatlandırıcıların Faydaları ve Özellikleri Nelerdir?

Organik tatlandırıcılar, meyvelerden üretilmeleri bakımından vücudun bu doğal gıdalardan alacağı faydaların yüksek oranda karşılanmasını sağlıyor. Ancak bunun için üretim sürecinde, ham maddelerin içerdiği doğal bileşenlerin muhafaza edilmesi büyük önem taşıyor. Bu nedenle ürünlerin besin değerlerinin korunması, Wefood Organik Tatlandırıcılar’ın üretimindeki ana odak noktayı oluşturuyor.

Wefood Organik Tatlandırıcılar; ham maddelerinin içerdiği vitamin, mineral ve antioksidanlar başta olmak üzere tüm faydalı bileşenlerin konsantre olarak alınmasına yardımcı oluyor. Ayrıca içerdikleri meyve şekeri ile vücutta rafine şekere nazaran çok daha kolay bir şekilde sindirilebiliyor. Bu sayede vücudun enerji ihtiyacının güvenle karşılanmasını sağlarken, üstün lezzetli bir tüketim ayrıcalığı da sağlıyor.

Organik Tatlandırıcılar Nasıl Kullanılır ve Kullanım Alanları Nelerdir?

Organik tatlandırıcılar, lezzet katsayısını artırmak amacıyla tüm yiyecek ve içeceklerde rafine şeker yerine kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra kategorideki bazı ürün seçenekleri, gıda takviyesi olarak tek başına tüketim için de ideal bir kullanım sağlıyor. Fakat ürünlerin, formları ve dolayısıyla kullanım şekilleri yönünden birbirinden farklı olduğunu unutmamalısınız. Bunun için ürün sayfalarını ziyaret ederek, çok daha fazla bilgiye ve çeşitli kullanım önerilerine ulaşabilirsiniz.

Organik Tatlandırıcıların Kullanım Önerileri Nelerdir?

  • Dut, keçiboynuzu: Tek veya yiyecek-içeceklerle bir arada tüketebilir, sütlü-şerbetli tatlı tariflerinizde kullanabilirsiniz. 
  • Hindistan cevizi şekeri: Rafine şeker kullanılan tüm yiyecek-içecek ve tariflerde daha güvenilir bir alternatif olarak tercih edebilirsiniz.
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.