Yulaf ezmesi, buğdaygiller familyasına ait bir tahıl olan yulafın kepeksiz ve yenilebilir kısımlarından elde ediliyor. İri taneli olacak şekilde öğütülen yulaf ezmesi, görünümü ve büyüklüğü itibarıyla ilk bakışta kahvaltılık gevreği andırıyor. Diğer tahıl çeşitlerine nazaran çok daha hafif bir tada sahip olan bu besin türü, ana veya yardımcı gıda olarak çeşitli besinlerle tüketilebiliyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Yulaf Ezmesi

89,90 TL KDV Dahil

Badem unu yapımı için önce bademlerin kabukları soyuluyor ve ardından öğütme işlemi yapılıyor. Birinci kalite yerli bademlerden üretilen Wefood Glutensiz Badem Unu, çapraz bulaşma riskini önlemek için sadece glutensiz ürünlerin işlem gördüğü değirmenlerde üretiliyor. Acı tohum içermeyen taptaze ve bütün bademler, tüm besin değerleri korunacak şekilde işleniyor. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu ilave edilmeksizin, uzun süre tazelik ve güvenli koruma için cam kavanozlara dolduruluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Badem Unu

319,90 TL KDV Dahil

Fındık unu, fındık tohumlarının dış ve iç kabuklarından ayrılarak öğütülmesi ile elde edilen bir un çeşidini oluşturuyor. Fındığın doğal formülünden dolayı gluten içermeyen ürün, buğday ununa nazaran tariflere daha yoğun kıvam ve gevrek bir lezzet kazandırıyor. Aromalı bir un çeşidi olmasıyla, yiyeceklerde hem temel hem de lezzet artırıcı bir yardımcı malzeme olarak kullanılabiliyor.

 

Menşe: Türkiye

 

İçindekiler: Fındık Unu

379,90 TL KDV Dahil

Karabuğday unu, kuzukulağıgiller familyasına ait greçka bitkisinin tohumlarından elde edilen bir un çeşidini oluşturuyor. Adı karabuğday olmasına rağmen bu bitki türü, aslında bir tahıl türü olmayıp psödo (yalancı) tahıl sınıfına giriyor. Bu sayede de gluten içermiyor. Asya’da yüzyıllardır tüketilen bir besin olan karabuğday unu; geniş kullanım alanları ve özellikleri gereği Rusya, Avrupa ülkeleri ve Amerika’nın kuzeyinde de yetiştiriliyor. Karamel rengi bir görünüme sahip olan ürün, fıstık ve nohut benzeri özgün tadıyla oldukça lezzetli bir tüketim sağlıyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Çiğ Karabuğday Unu

134,90 TL KDV Dahil

Glutensiz tam yulaf unu, yulaf tahılından elde edilen besleyici bir un alternatifini oluşturuyor. Yulaf doğası gereği glutensiz bir ürün olduğundan, yulaf ununun da gluten içermemesi gerekiyor. Ancak üretim aşamasında buğday, arpa, bulgur vb. diğer tahıllarla karıştırılması veya bu glutenli mamullerle yakın tutulması, üründe gluten bulunmasına yol açabiliyor. Bu nedenle de çölyak hastaları veya gluten toleransı düşük kişiler tarafından tüketimi riskli olabiliyor. Ancak glutensiz içerik hassasiyeti doğrultusunda üretilen tam yulaf unuyla bu riskin önüne geçilebiliyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Tam Yulaf Unu

139,90 TL KDV Dahil

Nohut unu, ham maddesi gereği Türkiye’deki en yaygın glutensiz un çeşitleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla çölyak hastaları ve glutensiz beslenen pek çok kişi, onu uzun süredir yakından tanıyor. Hatta doğal ve etkili tüketime olan ilginin artmasıyla birlikte, nohut unu kullananların sayısı da gitgide artıyor. Peki, siz nohut ununun yüzde 100 glutensiz, GDO’suz, zirai ilaç içermeyen, besin değeri korunarak üretilmiş ve katkısız olanını mı arıyorsunuz? O halde Wefood Organik Nohut Unu beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak!

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Nohut Unu

154,90 TL KDV Dahil

Pirinç unu, beyaz ve kahverengi pirinçlerin öğütülmesiyle elde edilebilen glutensiz bir un çeşidini oluşturuyor. Pirinç nişastasından oldukça farklı olan ürün, pirinçlerin herhangi bir kimyasal ayrıştırma işleminden geçmeden doğrudan un haline getirilmesi ile meydana geliyor. Pirinç nişastası ise pirincin içeriğindeki bir glikoz türevi olan nişastanın ayrılmasıyla üretiliyor. Ayrıca pirinç nişastasının içeriğinde diğer tahılların nişastaları da belirli miktarlarda bulunabilirken, pirinç ununda sadece tek bir ham madde kullanılıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Pirinç Unu

154,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu unu, keçiboynuzu (harnup) meyvesinden elde edilen glutensiz bir un çeşidini oluşturuyor. Baklagiller familyasının ağaçta yetişen türlerinden olan keçiboynuzu, olgunlaştığında toplanarak kurumaya bırakılıyor. Meyveler tamamen kuruyup koyu kahverengi bir görünüme ulaştığında, çekirdeklerinden ayrılarak un haline getiriliyor. Keçiboynuzu unu, meyvesinde bulunan doğal şeker bileşenleri sayesinde tatlılık seviyesi bakımından diğer pek çok undan ayrılıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Keçiboynuzu Unu

129,90 TL KDV Dahil

Organik Hindistan Cevizi Yağı, tanım olarak organik sertifikalı Hindistan cevizlerinden elde edilen bitkisel yağlar için kullanılıyor. Ürün yapımında kullanılan Hindistan cevizleri, GDO’lu tohum ve zirai ilaç benzeri hiçbir yapay müdahale olmadan yetiştiriliyor. Tamamen olgunlaşan meyvelerin iç kısımları ayıklanarak, yağı çıkarılmak üzere presleniyor. Böylece aktif bileşen yönünden zengin ve yoğun lezzetli bir ürün ortaya çıkıyor.  

 

Menşe: Sri Lanka

İçindekiler: Organik Hindistan Cevizi Yağı

329,90 TL KDV Dahil

Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen organik Hindistan cevizi yağı, tatlı kokusu ve benzersiz aromasıyla mutfaklardan güzellik rutinlerine kadar oldukça geniş bir kullanım imkânı sunuyor. Size de hiçbir katkı maddesi eklenmeden ve tüm besin değerleri korunarak üretilmiş bu ürünü nasıl kullanacağınızı seçmek kalıyor!

Menşe: Sri Lanka

İçindekiler: Hindistan Cevizi Yağı

199,90 TL KDV Dahil

Ham kakao, kakao çekirdeklerinin ısıl işlem görmediği, kakaonun en doğal haliyle herhangi bir fabrikasyon işleme girmeden içine katkı maddesi dahil edilmediği hali en doğal halidir. 

 

Menşe: Peru

 

 

İçindekiler: Ham Kakao Tozu

234,90 TL KDV Dahil

Ham kakao (kakao nibi), kakao çekirdeklerinin ısıl işlem görmediği, kakaonun en doğal haliyle herhangi bir fabrikasyon işleme girmeden içine katkı maddesi dahil edilmediği hali en doğal halidir.

 

Menşe: Peru

 

 

İçindekiler: Ham Kakao Parçacıkları

254,90 TL KDV Dahil

Organik tahin tanımı; GDO’lu tohum ve zirai ilaç benzeri kimyasallar kullanılmadan üretilen susam tohumlarının öğütülmüş hali için kullanılıyor. Temizlenerek kabuklarından ayrılan tohum içleri, posası ve kendi yağıyla birlikte pürüzsüz, akışkan ve aynı zamanda yoğun bir kıvama getiriliyor. Organik tahinin tadı, damakta susam aromasının konsantre olarak duyumsandığı, tatlılık bakımından ise nötr bir his bırakıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Susam

264,90 TL KDV Dahil

Hurma özü, rafine şeker yerine kullanılabilen doğal ve işlenmemiş bir tatlandırıcı alternatifini oluşturuyor. Soğuk presleme yöntemiyle elde edilen ürün, ısıl işleme maruz kalmadığı için besin değerini mümkün olan en yüksek seviyede koruyabiliyor. Kıvam bakımından bala benzeyen hurma özü, doğal yapısı korunarak üretildiği için hurma aromasının damakta yoğun bir şekilde hissedilebilmesini sağlıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Hurma Özü

184,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu özü, baklagiller familyasına ait harnup (keçiboynuzu) bitkisinden elde edilen yoğun formüllü bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu pekmezinden farklı olarak kaynatılmadan üretilen ürün, yüksek ısıya maruz kalmadığı için daha taze bir aromaya ve yüksek besin değerine sahip oluyor. Koyu kahverengi görünümü ve hurma benzeri tadının yanı sıra, akışkanlık bakımından ise balı andırıyor.

Menşe: Türkiye

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

184,90 TL KDV Dahil

Organik dut özü, organik tarım ile üretilmiş dutlardan elde edilen tatlı bir besin türünü oluşturuyor. Konsantre bir yapıya sahip olan ürün, görünüm olarak dut pekmezine benzemekle birlikte, kaynatma yerine sıkma ve süzme yöntemiyle elde ediliyor. Böylece besin değerini daha fazla koruyarak, dut özü pekmezi özelliklerine nazaran beslenmeye daha fazla katkı sağlıyor. Doğal meyve içeriğinden dolayı yüksek tatlılık seviyesine sahip olan ürün, ilk tadımda ise damakta hafif mayhoş bir his uyandırıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

İçindekiler: Organik Dut Özü

184,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu özü, keçiboynuzu meyvelerinin soğuk presleme yoluyla sıkılmasından elde edilen tatlı bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu özünün üretiminde, meyvelerin yenilebilir kısımları kaynatılmadan soğuk sıkım ile öz haline getiriliyor. Keçiboynuzu pekmezi nasıl yapılır sorusunun yanıtını ise biliyor olmalısınız. Harnup pekmezi olarak da bilinen keçiboynuzu pekmezi, üretim sürecinde uzun süre boyunca kaynatılarak sulandırılıyor. Bu yönüyle keçiboynuzu özü özellikleri, besin değeri bakımından keçiboynuzu pekmezi özelliklerine göre sayıca daha fazla oluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

319,90 TL KDV Dahil

Dut özü, dutların herhangi bir ısıl işlem uygulanmadan sıkılmasıyla elde edilen doğal bir gıda çeşidini oluşturuyor. Kıvamı bala benzeyen ürün, elde ediliş yöntemi bakımından dut pekmezi ve dut şurubundan ayrılıyor. Buna göre “Dut pekmezi, dut özü ve dut şurubu nedir, farkları nelerdir?” sorusunu kısaca şöyle yanıtlamak mümkün: Dut pekmezi dutların kaynatılıp sulandırılmasıyla elde edilirken, dut şurubu meyvelerin süzülerek çıkarılmış suyundan oluşuyor. Dut özünün yapımında ise dutlar, yenmeyen kısımları tamamen temizlenerek soğuk sıkım yöntemiyle presleniyor. Böylece ortaya yoğun kıvamlı ve homojen, besin değeri korunarak üretilmiş tatlı bir gıda çıkıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Organik Dut Özü

324,90 TL KDV Dahil

Organik elma suyu konsantresi, organik tarım ile üretilen elmalardan elde edilmiş, sıvı forma sahip doğal bir tatlandırıcı çeşidini oluşturuyor. Peki, organik elma suyu konsantresi ile normal elma konsantresi arasındaki farkların neler olduğunu biliyor muydunuz? Şöyle ki organik elma suyu konsantreleri, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan; atalık tohumlarla ve yüzde 100 doğal ortamda yetiştirilmiş elmalardan üretiliyor. Bu sayede yüksek besin değerine sahip olmakla birlikte; katkı maddesi, koruyucu ve renklendirici de ilave edilmeden tüketime sunuluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Elma Suyu Konsantresi

189,90 TL KDV Dahil

Seylon tarçını, orijini bakımından “adını Sri Lanka’nın eski ismi Seylon’dan almış bir tarçın türü” olarak tanımlanabilir. Ancak bu tarçın türünün ayırt edici asıl özelliği, anavatanında yetişmesinden değil işleme metodundan ileri geliyor. Sri Lanka’da gelenekselleşmiş olan bu yöntemde, tarçının koyu renkli ve acı dış kabukları temizlenerek sadece iç kabuklar kullanılıyor. İç kabuklar, tarçının doğal bileşenlerinden olan kumarini oldukça az miktarda içeriyor. Bu sayede güvenli bir içeriğe, aynı zamanda daha yumuşak ve doğal bir lezzete sahip oluyor.
 

Menşe: Sri Lanka

 

 

İçindekiler: Seylon Tarçın Çubuk

174,90 TL KDV Dahil

Seylon tarçını, tarçın ağacının sadece iç kabuklarından üretilen değerli bir tarçın türünü oluşturuyor. Ağaç gövdelerinden alınan kabukların koyu renkli ve ağır kokulu atıl kısımları özenli bir şekilde temizleniyor. Ardından iç kabuklar kurutularak öğütülüyor ve ortaya açık renkli, yumuşak lezzetli ve güçlü aromaya sahip Seylon tarçın tozu çıkıyor. Üretimi Sri Lanka’da yapılan bu tarçın türü, bitkinin yapısından dolayı hala geleneksel yollarla ve uzun süren işlemler sonucu üretiliyor.

 

Menşe: Sri Lanka

 

 

İçindekiler: Seylon Tarçın Tozu

199,90 TL KDV Dahil

Organik kırmızı tatlı toz biber, organik tarımla üretilmiş acısız kırmızı biberlerden elde edilen bir baharat çeşidini oluşturuyor. Doğal şartlarda olgunlaşarak yoğun kırmızı bir renge ulaşan biberler, elle toplanarak kurutma işleminden geçiriliyor. Ardından değirmenlerde öğütülerek ince yapılı bir toz haline getiriliyor. Görünüm olarak acı toz biberle aynı olmakla birlikte, damakta hiçbir acılık hissi bırakmıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Kırmızı Tatlı Biber Tozu

134,90 TL KDV Dahil

Organik kekik adlandırması; GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan üretilmiş, organik tarım sertifikalı kekikler için kullanılıyor. Üretimi orijinal tohumla ve tamamen doğal şartlarda gerçekleştirilen organik kekik, yoğun lezzeti ve yüksek etken maddesiyle öne çıkıyor. Bu yönüyle gerek mutfaklarda gerekse de çeşitli bitkisel kürlerde en çok tercih edilen türü oluşturuyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Kekik

94,90 TL KDV Dahil

Nane, ballıbabagiller familyasına ait aromatik bir bitki çeşidini oluşturuyor. Ferah kokuya sahip yoğun esansıyla karakterize olan nane, taze veya kuru baharat formu ile mutfaklarda geniş bir yer tutuyor. Baharat olarak esansının ve Özelliklerinın korunması noktasında ise en önemli rolü kurutma koşulları oynuyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Nane

119,90 TL KDV Dahil
1 2 3 ... 5 >

 

 

 

Wefood Doğal ve Süper Gıdalar

Wefood, dünyanın en sevilen faydalı besinlerini sizin için özenle seçerek Süper Gıdalar kategorisinde bir araya getiriyor! Wefood Süper Gıdalar’ın her biri doğal, katkısız ve glutensiz besinlerden oluşuyor. Ayrıca tüm ürün çeşitleri, yüksek kalite ve güvenilir içerik hassasiyeti doğrultusunda sadece orijin coğrafyalarından tedarik ediliyor. Böylece Wefood, daha özenli bir beslenme için ihtiyacınız olan tüm gıda çeşitlerine üstün lezzet ve memnuniyet garantisiyle ulaşmanızı sağlıyor.

 

Süper Gıdalar Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Süper gıdaların çeşitlerine değinmeden önce, bu kavramın kendisine daha yakından bakmaya ne dersiniz? Öyleyse ilk olarak, “Süper gıda nedir?” sorusuna açıklık getirmek gerek! Süper gıda adlandırması, vücudun ihtiyaç duyduğu çeşitli bileşenleri barındıran ve bu sayede çoklu fayda sağlayan besinler için kullanılıyor. Tahıllar, meyveler ve bitkilerin yeşil kısımları bu gruba dahil edilebiliyor. Adını zengin içeriklerinden alan süper gıdalar, benzersiz özellikleri bakımından çok daha verimli bir beslenmeye imkan tanıyor.  

 

Wefood’un Süper Gıda Çeşitleri Nelerdir?

Wefood Süper Gıdalar, “Süper Tahıllar”, “Süper Tozlar” ve “Süper Kuruyemişler” olmak üzere üç alt kategoride satışa sunuluyor. Bunlardan biri olan Wefood Süper Tahıllar, vücudun karbonhidrat ve lif ihtiyacını güvenilir yollarla karşılamak için güçlü alternatiflerle dolu! Siyah chia, beyaz/karışık kinoa, organik kabuksuz kenevir tohumu, çiğ karabuğday, yulaf ezmesi vb. ürünleri kapsayan bu tahıl çeşitleri, aynı zamanda protein zengini formülleriyle de vücuda önemli katkılar sağlıyor. Ve bunlara bir de mucize besin Brezilya cevizinin yer aldığı Süper Kuruyemişler eşlik ediyor. 

Wefood Süper Tozlar ise etkisi kanıtlanmış değerli bitki çeşitlerini, uzun süre dayanıklılık ve pratik tüketim avantajıyla buluşturuyor. Bu ürün grubunda “dünyanın en değerli doğal besin kaynakları” olarak nitelendirilen organik açai tozu, organik karnıyarık otu tozu, matcha tozu, organik maca tozu, moringa tozu, organik kenevir tohumu tozu, organik spirulina tozu vb. besinler yer alıyor. Üretimde kullanılan doğal/organik süper gıdalar, besin değerleri korunacak şekilde toz haline getirilerek, katkı içermeksizin tüketime sunuluyor. Ayrıca tüm ürünler, glutensiz ve vegan beslenmeye uygun şekilde üretiliyor.

 

Süper Gıdaların Faydaları Nelerdir?

Süper gıdalar, içerdikleri yoğun bileşenler itibarıyla vücuda aynı anda birden fazla katkı sağlayabiliyor. Ve bu; lif, aminoasit, vitamin, mineral ve antioksidan içeren formülleri sayesinde oluyor. Söz konusu özelliklerinden dolayı süper gıdaların; vücuttaki tüm dahili sistemlerin yanı sıra düzenli bakıma ihtiyaç duyan saç ve cilt üzerinde de destekleyici etkileri bulunuyor.

Wefood ürünlerinin pek çoğu, organik tarım uygulamalarıyla yetiştirilen ham maddelerden üretiliyor. Böylece dünya çapında yüksek besin değerine sahip bitkisel gıdalar, tüm doğallığıyla sofralara taşınıyor. Üstelik bu doğal süper gıdalar, birinci kalite ham madde seçimi ve özenli üretim süreçleri sayesinde damakta yoğun bir tat bırakıyor. Bu da hem siz hem de sevdikleriniz için tamamen faydalı, güvenilir ve keyifli bir beslenme anlamına geliyor!

 

Süper Gıdalar Nasıl Kullanılır ve Kullanım Alanları Nelerdir?

Wefood Süper Gıdalar, çeşitlerine göre farklı şekillerde tüketilebiliyor. Ürünler genel itibarıyla içecekler, yemekler, hamur işleri ve tatlılar için tercih edilebiliyor. Ancak her birinin kullanım şekilleri bakımından birbirinden farklı olabileceğini unutmamalısınız. Bunun için ürün sayfalarını ziyaret ederek, çok daha fazla detaya ulaşabilirsiniz.

 

Süper Tahılların Kullanım Önerileri Nelerdir?

  • Çiğ karabuğday: Su ile haşlayarak çeşitli şekillerde tüketebilirsiniz.
  • Kinoa çeşitleri: Dilerseniz doğrudan haşlayabilir ya da öncesinde kavurarak pilav ve kısır gibi yemekler yapabilirsiniz.
  • Kenevir tohumu: Doğrudan çiğ olarak tariflerinize ekleyebilirsiniz.
  • Chia: İster çiğ olarak tüketebilir isterseniz de chia puding yapımı için tercih edebilirsiniz. Veya çeşitli tariflerinize tat ve kıvam vermek amacıyla kullanabilirsiniz.
  • Yulaf ezmesi: Çiğ olarak tüketebilir, haşlayarak porridge yapımında kullanabilir veya fırında granola/granola barlar yapabilirsiniz.

 

Süper Tozların Kullanım Önerileri Nelerdir?  

  • Açai: Tercihen tatlı olan tüm içecek ve yiyeceklerinize ilave edebilirsiniz. Dilerseniz karışım şeklinde doğal cilt bakım ürünü olarak da kullanabilirsiniz.
  • Maca, moringa, spirulina, kenevir tohumu, matcha: Tüm içecek ve yiyeceklerinize ilave edebilir ya da doğal cilt bakımı uygulamalarınız için tercih edebilirsiniz.
  • Karnıyarık otu: Tüm yiyecek ve içeceklerinize ilave edebilirsiniz. Ayrıca yumurta kullanmadan hazırlayacağınız vegan tariflerinizde, bağlayıcılık ve yumuşak kıvam elde etmek için de kullanabilirsiniz.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.

Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.