Seylon tarçını, tarçın ağacının sadece iç kabuklarından üretilen değerli bir tarçın türünü oluşturuyor. Ağaç gövdelerinden alınan kabukların koyu renkli ve ağır kokulu atıl kısımları özenli bir şekilde temizleniyor. Ardından iç kabuklar kurutularak öğütülüyor ve ortaya açık renkli, yumuşak lezzetli ve güçlü aromaya sahip Seylon tarçın tozu çıkıyor. Üretimi Sri Lanka’da yapılan bu tarçın türü, bitkinin yapısından dolayı hala geleneksel yollarla ve uzun süren işlemler sonucu üretiliyor.

 

Menşe: Sri Lanka

 

 

İçindekiler: Seylon Tarçın Tozu

149,90 TL KDV Dahil

Organik pul biber, tanım olarak tamamen organik koşullarda yetiştirilen kırmızı biberlerden elde edilmiş orta kıyım baharatlar için kullanılıyor. Organik tarım sertifikası taşıyan biberlerin üretimi, GDO’lu tohum ve zirai ilaç gibi kimyasallar kullanılmadan yapılıyor. Ve son adımda da renklendirici, koruyucu gibi yapay maddeler ilave edilmeksizin son tüketicisine ulaştırılıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Acı Pul Biber

126,90 TL KDV Dahil
1

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.

Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.