Çikolatalı Paskalya Yumurtası Tarifi

Çikolatalı Paskalya Yumurtası Tarifi

Hem güzel hem de leziz olan fındık parçacıklı bu çikolataları ısırdığınızda o kıtırtılarla mest olacağınızı söyleyebiliriz. 

Çikolatalı Fındıklı Paskalya Yumurtası Tarifi

Malzemeler:

  • 25 gr. Wefood kakao yağı
  • 3 yemek kaşığı Wefood ham kakao
  • 4 tatlı kaşığı pekmez
  • 1 yemek kaşığı kırık fındık

Hazırlanışı:

  • Öncelikle kakao yağını benmari usulü eritin.
  • Ardından ham kakaoyu da ekleyip iyice harmanlayın.
  • Ocaktan aldıktan sonra pekmezi de ekleyip, pürüzsüz bir hale gelene kadar karıştırın.
  • Son olarak kırık fındıklarınızı da ekleyip kalıbınıza dökün.
  • 45 dakika kadar buzlukta bekletin.
  • Buzluktan çıkarttıktan sonra afiyetle tüketebilir, sonrasında buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.

Etiketler: paskalya yumurtası çikolatalı
Mart 21, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.

Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.