Glütensiz Granola Tarifi

Glütensiz Granola Tarifi

Glütensiz Granola

Malzemeler:

2 su bardağı Wefood glütensiz yulaf ezmesi

½ su bardağı keten tohumu

2 tatlı kaşığı chia tohumu

1 su bardağı çiğ kuruyemiş (fındık, badem, kaju)

1 su bardağından 2 parmak eksik kuru meyve (yaban mersini, kuru üzüm, kuru kayısı)

2-3 yemek kaşığı Wefood keçiboynuzu özü

1 yemek kaşığı Wefood hindistan cevizi yağı

Hazırlanışı:

-Fırını 150 dereceye ayarlayın.
-Badem, fındık ve kajuları irice kıyın.
-Ardından kuru meyveler hariç tüm malzemeleri derin bir kapta karıştırın.
-Yağlı kağıt serili fırın tepsisine karışımdan yayın ve fırına verin.
-Fırında 150 derecede 10 dakika pişirin. 10 dakika sonunda karıştırın ve 5 dakika daha pişirin.
-Sonra fırını kapatın ve kapağını açın. Biraz ılındıktan sonra ellerinize ufalayın ve kuru meyvelerinizi de ekleyerek karıştırın.
-Granolamız hazır.
-

Afiyet olsun.

Etiketler: Glütensiz, Granola
Eylül 23, 2020
Listeye dön
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.