Glutensiz Müsli Bar Nasıl Yapılır?

Glutensiz Müsli Bar Nasıl Yapılır?

Glutensiz Müsli Bar Tarifi

Malzemeler:

Hazırlanışı:

-Fırını 150 dereceye ayarlayın.
-Yaş malzemeler; hindistan cevizi yağı, keçiboynuzu özü ve fıstık ezmesini iyice karıştırın.
-Diğer tarafta da kuru malzemeler yulaf ezmesi, chia tohumu, tarçın ve kuruyemişleri karıştırın.
-Ardından yaş ve kuru malzemeleri iyice birbiriyle yapışacak şekilde karıştırın.
-Yağlı kağıt serili fırın tepsisine bu karışımı 1 parmak kalınlığında olacak şekilde yayın.
-Fırında 20 dk. kontrollü pişirin.
-Fırından çıkarttıktan sonra kesin ve buzdolabına kaldırıp 1 saat kadar tutun.
-İyice katılaştıktan sonra tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Etiketler: Glutensiz, Müsli, Bar,
Eylül 23, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.

Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.