Kinoa Unlu Glutensiz Brownie Tarifi

Kinoa Unlu Glutensiz Brownie Tarifi

Kinoa Unlu Glutensiz Brownie

 

Malzemeler

Wefood Kinoa Unu 80 gr

Bitter Çikolata 300 gr (%65 kakao oranı tercihen)

Wefood Hindistan Cevizi Yağı 60 gr

Toz Şeker 80 gr (2 adet tam olgun muz)

4 Yumurta

Wefood Ham Kakao 7 gr (1 yemek kaşığı)

 

  

Yapılışı

Çikolatayı  ve Hindistan cevizi yağını benmari  usulü eritiyoruz.

Fırınımızı 170  derecede  çalıştırıyoruz.

18*18 cm'lik  fırın  tepsimize yağlı kağıdımızı yerleştiriyoruz.

Yumurta  ve  şekerimizi 4  dakika  hızlı  bir  şekilde  mikserle  çırpıyoruz.

Un ve kakaoyu ekleyip  mikserin en yavaş devrinde 2 dakika daha çırpıyoruz.

Eriyen  hindistan cevizi yağını  ve  çikolatayı  yumurtalı  karışıma  ekleyip  1  dakika  hızlı  şekilde mikserde  çırpıyoruz.

Karışımımızı fırın tepsimize döküyoruz.

170 derecede 30-35 dakika üzeri kabuk olup içi hafif ıslak kalacak şekilde pişiriyoruz

Etiketler: Kinoa Unlu Glütensiz Brownie, Tarif: Ahmet Budak
Eylül 21, 2019
Listeye dön
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.