Kinoa Unlu Glutensiz Brownie Tarifi
Kinoa Unlu Glutensiz Brownie
Malzemeler
Wefood Kinoa Unu 80 gr
Bitter Çikolata 300 gr (%65 kakao oranı tercihen)
Wefood Hindistan Cevizi Yağı 60 gr
Toz Şeker 80 gr (2 adet tam olgun muz)
4 Yumurta
Wefood Ham Kakao 7 gr (1 yemek kaşığı)

Yapılışı
Çikolatayı ve Hindistan cevizi yağını benmari usulü eritiyoruz.
Fırınımızı 170 derecede çalıştırıyoruz.
18*18 cm'lik fırın tepsimize yağlı kağıdımızı yerleştiriyoruz.
Yumurta ve şekerimizi 4 dakika hızlı bir şekilde mikserle çırpıyoruz.
Un ve kakaoyu ekleyip mikserin en yavaş devrinde 2 dakika daha çırpıyoruz.
Eriyen hindistan cevizi yağını ve çikolatayı yumurtalı karışıma ekleyip 1 dakika hızlı şekilde mikserde çırpıyoruz.
Karışımımızı fırın tepsimize döküyoruz.
170 derecede 30-35 dakika üzeri kabuk olup içi hafif ıslak kalacak şekilde pişiriyoruz
Etiketler: Kinoa Unlu Glütensiz Brownie, Tarif: Ahmet Budak
Eylül 21, 2019
Listeye dön