Yulaf Ezmesi Dolgulu Armut Tarifi

Yulaf Ezmesi Dolgulu Armut Nasıl Yapılır?

Yulaf Ezmesi Dolgulu Armut Tarifi

Gerekli Malzemeler:

  • 2 adet armut
  • 2 su bardağı Wefood Glütensiz yulaf ezmesi
  • 3 yemek kaşığı Wefood keçiboynuzu özü
  • 3 yemek kaşığı Wefood hindistan cevizi yağı
  • 1 avuç çiğ fındık
  • ½  paket bitter çikolata

Yulaf Ezmesi Dolgulu Armut Nasıl Yapılır?

-Fırını 175 dereceye ayarlayın.
-Bir kap içerisinde yulaf ezmesi, hindistan cevizi yağı ve keçiboynuzu özünü karıştırın. İrice kıydığınız fındıkları da bu karışıma ekleyin.
-Armutları ikiye bölün ve içini bir kaşık yardımıyla - ortasında çukur oluşacak şekilde alın.
-Sonrasında bu çukurlara karışımınızdan ekleyin.
-Bir fırın kabına armutlarınızı alın ve fırın kabınızın altına ½ su bardağı su ekleyin.
-Fırında bu şekilde kontrollü olarak 20-25 dk. arası pişirin.
-Fırından çıkarttıktan sonra üzerine erittiğiniz bitter çikolatayı gezdirin.
-Ilık olarak servis edin.

Afiyet olsun.

Etiketler: Yulaf Ezmesi, Dolgulu Armut
Eylül 23, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.

Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.