Keçiboynuzu özü, baklagiller familyasına ait harnup (keçiboynuzu) bitkisinden elde edilen yoğun formüllü bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu pekmezinden farklı olarak kaynatılmadan üretilen ürün, yüksek ısıya maruz kalmadığı için daha taze bir aromaya ve yüksek besin değerine sahip oluyor. Koyu kahverengi görünümü ve hurma benzeri tadının yanı sıra, akışkanlık bakımından ise balı andırıyor.

Menşe: Türkiye

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

184,90 TL KDV Dahil

Çikolatalı hurmalı fındık ezmesi; rafine şeker, tatlandırıcı ve yapay aroma verici maddeler içermeyen formülüyle piyasadaki fındık kremalarına alternatif doğal bir ürün çeşidini oluşturuyor. Güvenilir formülüyle öne çıkan bu çikolatalı fındık ezmesi, sadece hurma ile tatlandırıldığı için hem ideal bir tatlılık seviyesine hem de zengin bir aromaya sahip oluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: %67 Fındık, %20 Hurma Özlü Bitter Çikolata, %13 Hurma Özü, (%50 Kakao Kuru Madde Oranı)

384,90 TL KDV Dahil

Yulaf ezmesi, buğdaygiller familyasına ait bir tahıl olan yulafın kepeksiz ve yenilebilir kısımlarından elde ediliyor. İri taneli olacak şekilde öğütülen yulaf ezmesi, görünümü ve büyüklüğü itibarıyla ilk bakışta kahvaltılık gevreği andırıyor. Diğer tahıl çeşitlerine nazaran çok daha hafif bir tada sahip olan bu besin türü, ana veya yardımcı gıda olarak çeşitli besinlerle tüketilebiliyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Yulaf Ezmesi

89,90 TL KDV Dahil

Karadut özü, olgun karadutların suyundan elde edilen bitkisel kaynaklı bir tatlandırıcı çeşidi. Homojen bir yapıya sahip olan bu besin, renk ve kıvam bakımından karadut pekmezine benziyor. Ancak pişirilmeden üretildiği için taze aroması ve yüksek besin değeri açısından bir adım öne çıkıyor.

Menşe: Türkiye

319,90 TL KDV Dahil

Organik elma sirkesi, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan yetiştirilen elmalardan üretilmiş doğal bir sirke çeşidini oluşturuyor. Bu ürün çeşitleri, organik olduğu için piyasadaki standart elma sirkelerine göre daha opak bir görünüme sahip oluyor. Açık sarı rengi ile karakterize olan organik elma sirkesi, tat olarak ise damakta ekşi yoğunluklu olmak üzere hafif tatlımsı bir his bırakıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Elma Sirkesi

199,90 TL KDV Dahil

Organik elma suyu konsantresi, organik tarım ile üretilen elmalardan elde edilmiş, sıvı forma sahip doğal bir tatlandırıcı çeşidini oluşturuyor. Peki, organik elma suyu konsantresi ile normal elma konsantresi arasındaki farkların neler olduğunu biliyor muydunuz? Şöyle ki organik elma suyu konsantreleri, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan; atalık tohumlarla ve yüzde 100 doğal ortamda yetiştirilmiş elmalardan üretiliyor. Bu sayede yüksek besin değerine sahip olmakla birlikte; katkı maddesi, koruyucu ve renklendirici de ilave edilmeden tüketime sunuluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Elma Suyu Konsantresi

199,90 TL KDV Dahil

Zerdeçal tozu, zencefilgiller familyasına ait bir bitki olan zerdeçalın (Hint safranı), belirli işlemlerden geçirilmesiyle elde edilen bir baharat çeşidini oluşturuyor. Görünüm olarak zencefile oldukça benzeyen zerdeçal kökleri, öncesinde iyice temizlenerek kaynatılıyor. Ardından parçalar halinde kurutma işleminden geçirilerek toz haline getiriliyor. İçerdiği curcumin pigmenti ile yoğun sarı bir görünüme sahip olan zerdeçal tozu, damakta da yine zencefile benzer bir tat bırakıyor. Fakat ilk tadımda hissedilen hafif ve hoş acılığıyla fark yaratıyor.

 

Menşe: Hindistan

 

 

 

İçindekiler: Zerdeçal Tozu

214,90 TL KDV Dahil

Organik Hindistan Cevizi Yağı, tanım olarak organik sertifikalı Hindistan cevizlerinden elde edilen bitkisel yağlar için kullanılıyor. Ürün yapımında kullanılan Hindistan cevizleri, GDO’lu tohum ve zirai ilaç benzeri hiçbir yapay müdahale olmadan yetiştiriliyor. Tamamen olgunlaşan meyvelerin iç kısımları ayıklanarak, yağı çıkarılmak üzere presleniyor. Böylece aktif bileşen yönünden zengin ve yoğun lezzetli bir ürün ortaya çıkıyor.  

 

Menşe: Sri Lanka

İçindekiler: Organik Hindistan Cevizi Yağı

329,90 TL KDV Dahil

Organik keçiboynuzlu bisküvi, Wefood tarafından çocuklara özel geliştirilmiş yüzde 100 doğal ve katkısız bir atıştırmalık çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu unu ile hazırlanan bu tarif, ince öğütülmüş malzemeleri sayesinde altı aydan büyük çocuklar için kolay sindirim imkânı sunuyor. Uzun soluklu araştırmalar sonucu ulaşılan dengeli ve yoğun lezzetiyle ise yetişkinler tarafından da keyifle tüketilebiliyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Organik Buğday Unu (%60) (gluten), Organik Elma Suyu Konsantresi (%15), Organik Zeytinyağı, Organik Keçiboynuzu Unu (%10), Kabartıcı (sodyum bikarbonat)

89,90 TL KDV Dahil

Fıstık ezmesi, yer fıstığının iç kısmının kabuksuz bir şekilde öğütülmesi ve püre haline getirilmesiyle elde edilen bir gıda çeşidini oluşturuyor. Kabuklarından ayrılmadan bütün olarak kavrulan fıstıklar, sonrasında sadece tohumların içi kalacak şekilde temizleniyor. Ardından ince bir şekilde öğütülerek tamamen ezme formuna getiriliyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Kavrulmuş Yer Fıstığı

139,90 TL KDV Dahil
219,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu özü, keçiboynuzu meyvelerinin soğuk presleme yoluyla sıkılmasından elde edilen tatlı bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu özünün üretiminde, meyvelerin yenilebilir kısımları kaynatılmadan soğuk sıkım ile öz haline getiriliyor. Keçiboynuzu pekmezi nasıl yapılır sorusunun yanıtını ise biliyor olmalısınız. Harnup pekmezi olarak da bilinen keçiboynuzu pekmezi, üretim sürecinde uzun süre boyunca kaynatılarak sulandırılıyor. Bu yönüyle keçiboynuzu özü özellikleri, besin değeri bakımından keçiboynuzu pekmezi özelliklerine göre sayıca daha fazla oluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

319,90 TL KDV Dahil

Dut özü, dutların herhangi bir ısıl işlem uygulanmadan sıkılmasıyla elde edilen doğal bir gıda çeşidini oluşturuyor. Kıvamı bala benzeyen ürün, elde ediliş yöntemi bakımından dut pekmezi ve dut şurubundan ayrılıyor. Buna göre “Dut pekmezi, dut özü ve dut şurubu nedir, farkları nelerdir?” sorusunu kısaca şöyle yanıtlamak mümkün: Dut pekmezi dutların kaynatılıp sulandırılmasıyla elde edilirken, dut şurubu meyvelerin süzülerek çıkarılmış suyundan oluşuyor. Dut özünün yapımında ise dutlar, yenmeyen kısımları tamamen temizlenerek soğuk sıkım yöntemiyle presleniyor. Böylece ortaya yoğun kıvamlı ve homojen, besin değeri korunarak üretilmiş tatlı bir gıda çıkıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Organik Dut Özü

324,90 TL KDV Dahil

Organik sade tereyağlı bisküvi, Wefood’un çocuklar için organik gıdalarla ürettiği tatlı atıştırmalık çeşitlerinden birini oluşturuyor. Ürün, titizlikle belirlenen malzeme oranları ve içerdiği ekstra ince öğütülmüş buğday unu sayesinde ek gıdaya yeni başlayan çocuklar tarafından dahi kolayca sindirilebiliyor. Bunun yanı sıra yoğun ve dengeli tadıyla yetişkinler tarafından da keyifle tüketilebiliyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Organik Buğday Unu (%70) (gluten), Organik Elma Suyu Konsantresi (%15), Organik Tereyağı, Su, Kabartıcı (sodyum bikarbonat)

89,90 TL KDV Dahil

Nane, ballıbabagiller familyasına ait aromatik bir bitki çeşidini oluşturuyor. Ferah kokuya sahip yoğun esansıyla karakterize olan nane, taze veya kuru baharat formu ile mutfaklarda geniş bir yer tutuyor. Baharat olarak esansının ve Özelliklerinın korunması noktasında ise en önemli rolü kurutma koşulları oynuyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Nane

119,90 TL KDV Dahil

Seylon tarçını, orijini bakımından “adını Sri Lanka’nın eski ismi Seylon’dan almış bir tarçın türü” olarak tanımlanabilir. Ancak bu tarçın türünün ayırt edici asıl özelliği, anavatanında yetişmesinden değil işleme metodundan ileri geliyor. Sri Lanka’da gelenekselleşmiş olan bu yöntemde, tarçının koyu renkli ve acı dış kabukları temizlenerek sadece iç kabuklar kullanılıyor. İç kabuklar, tarçının doğal bileşenlerinden olan kumarini oldukça az miktarda içeriyor. Bu sayede güvenli bir içeriğe, aynı zamanda daha yumuşak ve doğal bir lezzete sahip oluyor.
 

Menşe: Sri Lanka

 

 

İçindekiler: Seylon Tarçın Çubuk

174,90 TL KDV Dahil

Toz zencefil, bir kök sebze türü olan zencefilin kurutulup toz haline getirilmesiyle elde edilen bir baharat çeşidini oluşturuyor. Zencefil bitkisi, Asya’nın tropik ve yarı tropik iklim koşullarında yetişiyor. Kullanım kolaylığı ve dayanıklılık açısından ise bitkinin ağırlıklı olarak toz formu tercih ediliyor. Öyle ki çeşitli kültürlerde, baharat olarak yemeklerden alternatif tedavilere kadar pek çok alanda kendisine geniş bir yer buluyor. Taze zencefilde acı ve ferah tadın baskın olmasına karşılık, zencefil tozu bunlara ek hafif tatlımsı aromasıyla da öne çıkıyor.  

 

Menşe: Sri Lanka

 

 

 

İçindekiler: Zencefil Tozu

214,90 TL KDV Dahil

Hurma ezmesi, bir diğer adıyla hurma macunu, hurmadan elde edilen yoğun kıvamlı bir ürün çeşidini oluşturuyor. Kullanım alanı oldukça geniş alan hurma ezmesi, tek başına veya çeşitli ürünler içerisinde yardımcı malzeme olarak tüketilebiliyor.

 

 

Menşe: Türkiye

 

 

179,90 TL KDV Dahil

Adaçayı, ballıbabagiller familyasına ait çalı formundaki aromatik bir bitki çeşidini oluşturuyor. Etkili içeriklerinin alınabilmesi için bitkinin genellikle sadece grimsi-yeşil renkteki yaprakları kullanılıyor. Anavatanı Orta Doğu ve Akdeniz olan adaçayı, Anadolu’nun batı ve güney bölgelerinde kendiliğinden yetişebiliyor. Fakat temiz ve güvenilir bir tüketim için uygun koşullarda yetişmiş ürünlerin tüketilmesi büyük önem taşıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Adaçayı

79,90 TL KDV Dahil
Tükendi

Pirinç patlağı, pirinçlerin rengi dönünceye dek kavrulması sonucu ortaya çıkan gevrek bir atıştırmalık alternatifini oluşturuyor. Yapım süreci mısır patlağına benzeyen patlamış pirinç, tercihe göre yağ ile birlikte tuz ya da şeker ilave edilerek de hazırlanabiliyor. Wefood ise özel beslenen veya beslenmesine dikkat eden tüketicileri için beyaz pirinç patlağının üretim aşamasında yağ, rafine şeker ve tuz benzeri herhangi bir ilave lezzet unsuru kullanmıyor. Wefood’un şekersiz pirinç patlağı, bu doğrultuda gerek doğrudan gerekse de farklı lezzetlerle bir bütün halinde keyifle tüketilebiliyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Pirinç

64,90 TL KDV Dahil
Tükendi

Organik pul biber, tanım olarak tamamen organik koşullarda yetiştirilen kırmızı biberlerden elde edilmiş orta kıyım baharatlar için kullanılıyor. Organik tarım sertifikası taşıyan biberlerin üretimi, GDO’lu tohum ve zirai ilaç gibi kimyasallar kullanılmadan yapılıyor. Ve son adımda da renklendirici, koruyucu gibi yapay maddeler ilave edilmeksizin son tüketicisine ulaştırılıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Acı Pul Biber

134,90 TL KDV Dahil
Tükendi

Glutensiz granola, glutensiz mamullere özel hatlarda üretilmiş yulaf ezmelerinin fırınlanmasıyla elde edilen hafif ve pratik bir kahvaltılık çeşidini oluşturuyor. Çeşitli kuru gıdalarla karışım halinde tüketime sunulan ürün, lezzet bakımından birbirine uyumlu bileşenleri ve gevrek yapısı ile keyifli bir tüketim sağlıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Yulaf Ezmesi, Elma Suyu Konsantresi, Organik Hindistan Cevizi Rendesi (%8), Organik hindistan Cevizi Yağı (%5), Fındık (%6,5), Ay çekirdeği, Kabak Çekirdeği

179,90 TL KDV Dahil
Tükendi

Organik kırmızı tatlı toz biber, organik tarımla üretilmiş acısız kırmızı biberlerden elde edilen bir baharat çeşidini oluşturuyor. Doğal şartlarda olgunlaşarak yoğun kırmızı bir renge ulaşan biberler, elle toplanarak kurutma işleminden geçiriliyor. Ardından değirmenlerde öğütülerek ince yapılı bir toz haline getiriliyor. Görünüm olarak acı toz biberle aynı olmakla birlikte, damakta hiçbir acılık hissi bırakmıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Kırmızı Tatlı Biber Tozu

134,90 TL KDV Dahil
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.

Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.