Karadut özü, olgun karadutların suyundan elde edilen bitkisel kaynaklı bir tatlandırıcı çeşidi. Homojen bir yapıya sahip olan bu besin, renk ve kıvam bakımından karadut pekmezine benziyor. Ancak pişirilmeden üretildiği için taze aroması ve yüksek besin değeri açısından bir adım öne çıkıyor.

Menşe: Türkiye

319,90 TL KDV Dahil

Yulaf ezmesi, buğdaygiller familyasına ait bir tahıl olan yulafın kepeksiz ve yenilebilir kısımlarından elde ediliyor. İri taneli olacak şekilde öğütülen yulaf ezmesi, görünümü ve büyüklüğü itibarıyla ilk bakışta kahvaltılık gevreği andırıyor. Diğer tahıl çeşitlerine nazaran çok daha hafif bir tada sahip olan bu besin türü, ana veya yardımcı gıda olarak çeşitli besinlerle tüketilebiliyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Yulaf Ezmesi

89,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu özü, baklagiller familyasına ait harnup (keçiboynuzu) bitkisinden elde edilen yoğun formüllü bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu pekmezinden farklı olarak kaynatılmadan üretilen ürün, yüksek ısıya maruz kalmadığı için daha taze bir aromaya ve yüksek besin değerine sahip oluyor. Koyu kahverengi görünümü ve hurma benzeri tadının yanı sıra, akışkanlık bakımından ise balı andırıyor.

Menşe: Türkiye

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

184,90 TL KDV Dahil

Organik elma suyu konsantresi, organik tarım ile üretilen elmalardan elde edilmiş, sıvı forma sahip doğal bir tatlandırıcı çeşidini oluşturuyor. Peki, organik elma suyu konsantresi ile normal elma konsantresi arasındaki farkların neler olduğunu biliyor muydunuz? Şöyle ki organik elma suyu konsantreleri, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan; atalık tohumlarla ve yüzde 100 doğal ortamda yetiştirilmiş elmalardan üretiliyor. Bu sayede yüksek besin değerine sahip olmakla birlikte; katkı maddesi, koruyucu ve renklendirici de ilave edilmeden tüketime sunuluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Elma Suyu Konsantresi

199,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu özü, keçiboynuzu meyvelerinin soğuk presleme yoluyla sıkılmasından elde edilen tatlı bir gıda çeşidini oluşturuyor. Keçiboynuzu özünün üretiminde, meyvelerin yenilebilir kısımları kaynatılmadan soğuk sıkım ile öz haline getiriliyor. Keçiboynuzu pekmezi nasıl yapılır sorusunun yanıtını ise biliyor olmalısınız. Harnup pekmezi olarak da bilinen keçiboynuzu pekmezi, üretim sürecinde uzun süre boyunca kaynatılarak sulandırılıyor. Bu yönüyle keçiboynuzu özü özellikleri, besin değeri bakımından keçiboynuzu pekmezi özelliklerine göre sayıca daha fazla oluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü

319,90 TL KDV Dahil

Glutensiz tam yulaf unu, yulaf tahılından elde edilen besleyici bir un alternatifini oluşturuyor. Yulaf doğası gereği glutensiz bir ürün olduğundan, yulaf ununun da gluten içermemesi gerekiyor. Ancak üretim aşamasında buğday, arpa, bulgur vb. diğer tahıllarla karıştırılması veya bu glutenli mamullerle yakın tutulması, üründe gluten bulunmasına yol açabiliyor. Bu nedenle de çölyak hastaları veya gluten toleransı düşük kişiler tarafından tüketimi riskli olabiliyor. Ancak glutensiz içerik hassasiyeti doğrultusunda üretilen tam yulaf unuyla bu riskin önüne geçilebiliyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Tam Yulaf Unu

139,90 TL KDV Dahil

Ham kakao, kakao çekirdeklerinin ısıl işlem görmediği, kakaonun en doğal haliyle herhangi bir fabrikasyon işleme girmeden içine katkı maddesi dahil edilmediği hali en doğal halidir. 

 

Menşe: Peru

 

 

İçindekiler: Ham Kakao Tozu

244,90 TL KDV Dahil

Seylon tarçını, tarçın ağacının sadece iç kabuklarından üretilen değerli bir tarçın türünü oluşturuyor. Ağaç gövdelerinden alınan kabukların koyu renkli ve ağır kokulu atıl kısımları özenli bir şekilde temizleniyor. Ardından iç kabuklar kurutularak öğütülüyor ve ortaya açık renkli, yumuşak lezzetli ve güçlü aromaya sahip Seylon tarçın tozu çıkıyor. Üretimi Sri Lanka’da yapılan bu tarçın türü, bitkinin yapısından dolayı hala geleneksel yollarla ve uzun süren işlemler sonucu üretiliyor.

 

Menşe: Sri Lanka

 

 

İçindekiler: Seylon Tarçın Tozu

199,90 TL KDV Dahil

Organik elma sirkesi, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan yetiştirilen elmalardan üretilmiş doğal bir sirke çeşidini oluşturuyor. Bu ürün çeşitleri, organik olduğu için piyasadaki standart elma sirkelerine göre daha opak bir görünüme sahip oluyor. Açık sarı rengi ile karakterize olan organik elma sirkesi, tat olarak ise damakta ekşi yoğunluklu olmak üzere hafif tatlımsı bir his bırakıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Elma Sirkesi

199,90 TL KDV Dahil

Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen organik Hindistan cevizi yağı, tatlı kokusu ve benzersiz aromasıyla mutfaklardan güzellik rutinlerine kadar oldukça geniş bir kullanım imkânı sunuyor. Size de hiçbir katkı maddesi eklenmeden ve tüm besin değerleri korunarak üretilmiş bu ürünü nasıl kullanacağınızı seçmek kalıyor!

Menşe: Sri Lanka

İçindekiler: Hindistan Cevizi Yağı

199,90 TL KDV Dahil

Organik nar ekşisi, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmaksızın tamamen doğal şartlarda yetiştirilmiş nar meyvelerinden elde edilen bir sos çeşidini oluşturuyor. Konsantre bir yapıya sahip olan bu sos, gerçek “nar ekşisi” olduğu için narın hafif tatlı ve yoğun ekşi tadının baskın bir şekilde hissedilebilmesini sağlıyor. Üstelik üretim aşamasında da saflığın korunmasına özen gösterildiği için faydalı bir tüketim sağlıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

 

İçindekiler: Nar Ekşisi

259,90 TL KDV Dahil

Organik dut özü, organik tarım ile üretilmiş dutlardan elde edilen tatlı bir besin türünü oluşturuyor. Konsantre bir yapıya sahip olan ürün, görünüm olarak dut pekmezine benzemekle birlikte, kaynatma yerine sıkma ve süzme yöntemiyle elde ediliyor. Böylece besin değerini daha fazla koruyarak, dut özü pekmezi özelliklerine nazaran beslenmeye daha fazla katkı sağlıyor. Doğal meyve içeriğinden dolayı yüksek tatlılık seviyesine sahip olan ürün, ilk tadımda ise damakta hafif mayhoş bir his uyandırıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

İçindekiler: Organik Dut Özü

184,90 TL KDV Dahil

Badem sütü konsantresi, bademlerin öğütülerek birtakım işlemlerden geçirilmesi sonucu elde edilen yoğun formüllü bir sıvı gıda çeşidini oluşturuyor. Katkı maddesi ve koruyucu içermiyor. Pürüzsüz bir kıvama ve hafif karamelimsi bir renge sahip olan bu ürün, su ile karıştırılarak kullanılıyor. Uygun dozda eklendiğinde ise tat ve kıvam olarak sütten farksız bir deneyim sunuyor. Ayrıca badem sütünün kendine özgü lezzeti sayesinde çok daha keyifli bir tüketim sağlıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Badem, Deniz Tuzu

399,90 TL KDV Dahil

Spirulina; doğada tropik kuşaktaki bazı nehir ve göllerde görülebilen değerli bir su yosunu türünü oluşturuyor. Kayıtlara göre varlığı 15’inci yüzyıldan itibaren bilinen bu yosun türü, hakkında yapılan bilimsel araştırmalarla giderek daha fazla değer ve bilinirlik kazanıyor. Günümüzde spirulina, gereken doğal koşullar sağlanarak farklı ülkelerde de yetiştirilebiliyor. Hasat, yıkama ve kurutma aşamalarından sonra toz haline getirilen yosunlar, lacivertimsi-koyu yeşil görünümlü ve yumuşak lezzetli bir ürün haline geliyor.

 

Menşe: ÇİN

 

 

İçindekiler: Spirulina Tozu

234,90 TL KDV Dahil

Chia tohumu, doğal ve iyi beslenmeye özen gösteren bir birey olarak muhtemelen sizin de tam aradığınız ürünlerden biri! Peru’nun birinci kalite (siyah) tohumlarından elde edilen Wefood Siyah Chia, yepyeni tarifler denemeniz için elinizin lezzetiyle buluşmayı bekliyor!

 

Menşe: Peru

 

 

İçindekiler: Chia Tohumu

189,90 TL KDV Dahil

Keçiboynuzu unu, keçiboynuzu (harnup) meyvesinden elde edilen glutensiz bir un çeşidini oluşturuyor. Baklagiller familyasının ağaçta yetişen türlerinden olan keçiboynuzu, olgunlaştığında toplanarak kurumaya bırakılıyor. Meyveler tamamen kuruyup koyu kahverengi bir görünüme ulaştığında, çekirdeklerinden ayrılarak un haline getiriliyor. Keçiboynuzu unu, meyvesinde bulunan doğal şeker bileşenleri sayesinde tatlılık seviyesi bakımından diğer pek çok undan ayrılıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Keçiboynuzu Unu

129,90 TL KDV Dahil

Badem unu yapımı için önce bademlerin kabukları soyuluyor ve ardından öğütme işlemi yapılıyor. Birinci kalite yerli bademlerden üretilen Wefood Glutensiz Badem Unu, çapraz bulaşma riskini önlemek için sadece glutensiz ürünlerin işlem gördüğü değirmenlerde üretiliyor. Acı tohum içermeyen taptaze ve bütün bademler, tüm besin değerleri korunacak şekilde işleniyor. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu ilave edilmeksizin, uzun süre tazelik ve güvenli koruma için cam kavanozlara dolduruluyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Badem Unu

319,90 TL KDV Dahil

Karabuğday unu, kuzukulağıgiller familyasına ait greçka bitkisinin tohumlarından elde edilen bir un çeşidini oluşturuyor. Adı karabuğday olmasına rağmen bu bitki türü, aslında bir tahıl türü olmayıp psödo (yalancı) tahıl sınıfına giriyor. Bu sayede de gluten içermiyor. Asya’da yüzyıllardır tüketilen bir besin olan karabuğday unu; geniş kullanım alanları ve özellikleri gereği Rusya, Avrupa ülkeleri ve Amerika’nın kuzeyinde de yetiştiriliyor. Karamel rengi bir görünüme sahip olan ürün, fıstık ve nohut benzeri özgün tadıyla oldukça lezzetli bir tüketim sağlıyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Çiğ Karabuğday Unu

134,90 TL KDV Dahil

Organik alıç sirkesi, GDO’lu tohum ve zirai ilaç kullanılmadan doğal yollarla yetişen alıç meyveleri ile yapılmış bir sirke çeşidini oluşturuyor. Tıpkı meyvesi gibi tatlı-ekşi bir lezzete sahip olan alıç sirkesi, rengi ve opak görünümü bakımından ise kayısı suyunu andırıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Alıç Sirkesi

199,90 TL KDV Dahil

Organik yulaf ezmesi, organik tarım sertifikasına sahip olan yulaflardan üretilmiş bir besin alternatifini oluşturuyor. Bu doğrultuda hiçbir GDO, yapay gübre ve zirai ilaç müdahalesine uğramadan yetişen yulaflar, iri ve parçalı bir formda yulaf ezmesi haline getiriliyor. Hafif bir tada sahip olan yulaf ezmesi, süt ve yoğurt gibi gıdalarla birlikte keyifli ve pratik bir tüketim sunuyor.

 

 

Menşe: Türkiye

 

 

79,90 TL KDV Dahil

Karnıyarık otu, yüksek kapasitede su emici özelliğe sahip olan ve tadı hafifçe anasonu anımsatan bir bitki çeşidini oluşturuyor. Bilimsel adı “plantago ovata” olan bitki, “psyllium” (pisilyum) veya “ispaghula” isimleriyle de biliniyor. Tohumları karnıyarığa benzediğinden Türkiye’de ise karnıyarık otu olarak adlandırılıyor. Diyet lifi, ilaç ham maddesi veya doğal kıvam artırıcı olarak kullanımı, karnıyarık otu tohumunun en yaygın tüketim şekillerini oluşturuyor.

 

Menşe: Hindistan

 

 

İçindekiler: Karnıyarık Otu Tozu

379,90 TL KDV Dahil

Kinoa, besin değerinin keşfedilmesiyle birlikte son yıllarda oldukça popüler olmuştur. Tam tahıllı olan bu süper tahıl, ilave şeker ve koruyu içermez. Glütensiz beslenenler için de ideal bir üründür.

 

Menşe: Peru

 

 

İçindekiler: Kinoa Tohumu

239,90 TL KDV Dahil

Karabuğday adlandırması, Kuzey Avrupa ve Asya’da oldukça yaygın tüketilen greçka adlı bir bitkinin tohumları için kullanılıyor. Adı buğday olmasına karşılık buğdaygiller familyasına ait olmayan bu tohum çeşidi, tadı ve görünümü itibarıyla tahıldan farksız bir izlenim veriyor. Damakta ise fındık, nohut ve fıstık tadının birleşimine benzer bir tat bırakıyor.

 

Menşe: Rusya

 

 

İçindekiler: Çiğ Karabuğday

139,90 TL KDV Dahil

Pirinç unu, beyaz ve kahverengi pirinçlerin öğütülmesiyle elde edilebilen glutensiz bir un çeşidini oluşturuyor. Pirinç nişastasından oldukça farklı olan ürün, pirinçlerin herhangi bir kimyasal ayrıştırma işleminden geçmeden doğrudan un haline getirilmesi ile meydana geliyor. Pirinç nişastası ise pirincin içeriğindeki bir glikoz türevi olan nişastanın ayrılmasıyla üretiliyor. Ayrıca pirinç nişastasının içeriğinde diğer tahılların nişastaları da belirli miktarlarda bulunabilirken, pirinç ununda sadece tek bir ham madde kullanılıyor.

 

Menşe: Türkiye

 

 

İçindekiler: Pirinç Unu

154,90 TL KDV Dahil
1 2 3 >
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.

Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası ve Gizlilik Politikası 'ndan inceleyebilirsiniz.